News

Un român stabilit în Italia i-a dat foc iubitei sale, după ce a bătut-o crunt

Un român care locuiește în Italia și-a bătut cu bestialitate iubita, iar apoi a i-a dat foc.
19.05.2021 | 15:10
Un român care locuiește în Italia și-a bătut cu bestialitate iubita, iar apoi a i-a dat foc.
ADVERTISEMENT

Măcinat de gelozie, un român stabilit în Italia a recurs la un gest uluitor. Mihai Codirleanu s-a certat cu iubita sa, pe care o bănuia că i-ar fi fost infidelă. După ce i-a cerut explicații bărbatul în vârstă de 41 de ani, i-a aplicat acesteia o corecție fizică.

A lovit-o dur  de mai multe ori, apoi i-a spart o sticlă de bere în cap. Nu s-a mulțumit doar cu atât. Orbit de gelozie acesta a turnat aclool etilic pe femeie și i-a dat foc.

ADVERTISEMENT

Vecinii au auzit strigătele puternice și au chemat imediat ambulanța. Femeia, tot româncă și ea, prezintă arsuri pe 50% din corp. Medicii au descoperit că era și însărcinată.

Un român stabilit în Italia i-a dat foc iubitei sale

Mihai Codirleanu și iubita sa locuiau în provincia Trevisto. Se pare că nu era prima dată când cei doi se certau.

ADVERTISEMENT

Scandalurile aveau loc mai ales după ce bărbatul consuma băuturi alcoolice.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că femeia era în stare critică. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Niguarda. În prima declarație, cei doi au susținut că a fost vorba despre un accident domestic. După apariția polițiștilor femeia și-a schimbat declarația.

“Băgați-l la închisoare el a aruncat cu alcool pe mine și mi-a dat foc”, a strigat femeia, potrivit portalului italian Pocket News.

ADVERTISEMENT

Ce pedeapsă ar putea primi agresorul

În fața polițiștilor bărbatul nu a recunoscut că i-ar fi dat foc iubitei sale. A fost arestat și acuzat de tentativă de omor. El se află deocamdată în închisoarea Torre del Gallo, acolo unde și-ar putea petrece mulți ani.

Avocatul românului, Massimo Ceccarelli, a cerut eliberarea condiționată, dar o decizie va fi luată în zilele următoare. Ținând cont de faptele sale este puțin probabil ca judecătorii să-l elibereze.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii italieni au început să adune probele care îl încriminează pe bărbat. Aceștia au descoperit o canapea arsă, o cârpă îmbibată în aclool și urme de sânge pe podea. Polițiștii au mai găsit și alte dovezi.

Un sac în care erau mai multe haine arse, o șuviță din părul femeii, dar și un prosop cu urme de alcool. Acesta se afla la câțiva metri de locuința cuplului.

ADVERTISEMENT
Tags: