Life

Un secret cât Casa… iubirii! Ce ascunde Larisa, vedeta din show-ul prezentat de Andreea Mantea

Un secret cât Casa iubirii a ieșit la iveală despre una dintre concurentele din emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Ce ascunde Larisa?
12.02.2024 | 13:05
Un secret cat Casa iubirii Ce ascunde Larisa vedeta din showul prezentat de Andreea Mantea
Larisa de la Casa iubirii ar ascunde un trecut destul de tumultuos din punct de vedere sentimental. Foto: Kanal D/ Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Casa iubirii a început în forță, în urmă cu câteva săptămâni, iar Larisa a rămas în show-ul prezentat de Andreea Mantea. Tânăra n-a avut prea mare noroc în dragoste în acest reality, așa că încearcă marea cu degetul din nou. Dar care să fie motivul real pentru care Larisa nu s-a cuplat cu nimeni până acum?

Larisa de la Casa iubirii ascunde un secret destul de piperat. Ce fel de bărbați ar atrage-o, de fapt

Viperele Vesele detonează bomba despre concurenta de care telespectatorii Casa iubirii ”nu mai scapă”! Se pare că participanta în concursul de la Kanal D n-a spus chiar totul despre viața ei personală.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii au remarcat, până acum, că Larisa a avut destui pretendenți, dar nu a reușit să se apropie de nimeni. Să fie oare atât de prețioasă fata de la Casa iubirii sau e altceva la mijloc? Nici Robert, nici Patrick nu au convins-o că merită să încerce o relație cu ei.

Viperele scot la iveală un lucru ținut în mare secret de șatenă, ceva ce schimbă tot ce publicul știa despre Larisa. Se pare că frumoasa concurentă are cu totul alte preferințe pe plan amoros. Nu, nu vă gândiți că ar avea o altă orientare sexuală, ci e vorba despre bărbații care i-ar cădea cu tronc, de fapt!

ADVERTISEMENT

Larisa ar fi topită în special după bărbații… însurați! Ups! Cel puțin asta susține pagina de Instagram care oferă cele mai tari dezvăluiri despre show-urile preferate ale românilor. Tânăra de la Casa iubirii ar avea un trecut destul de tumultuos în materie de relații sentimentale. Se pare că mai mereu Larisa a avut ținte înalte!

Viperele, dezvăluiri uluitoare despre tânăra din show-ul de la Kanal D. Ar fi avut o relație cu un domn însurat

„Motivul pentru care Larisa, concurentă în sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii, nu reușește să se apropie de vreun concurent, nici de Robert, nici de Patrick (n.b. așa cum nu a reușit sa o facă nici în sezonul 2 al emisiunii) îl reprezintă, se pare, afinitatea pe care o are pentru bărbații puțin însurați. Aceasta afinitate nu este una chiar proaspăt dobândită, ci datează încă de pe când avea cu vreo 3 anișori înainte de 18. Fată ambițioasă, care de mică a avut ținte înalte.

ADVERTISEMENT

Din trecutul precoce și tumultuos al Larisei, spicuim câteva momente esențiale. A lucrat ca “secretară” a unui om de afaceri din Iași, Relu C., până a prins de veste soția acestuia. Femeia a pus, apoi, piciorul în prag. Tot Relu C., nemaiputând să o țină pe lângă el, cu soția vigilentă aflată pe urmele amantlâcului, i-a găsit Larisei un nou loc de muncă, ca dispecer, la un bun prieten, Mihai Z., patronul unui restaurant cu specific american din Iași, om trecut de 60 de primăveri.

Și cu acesta, se pare, a avut parte de câteva întâlniri romantice, timp de maxim o lună, până s-a gândit că ar fi momentul să îi ceara nu mai mult nici mai puțin decât 40.000 lei, “pentru a se lansa și ea”. Drept răspuns, a fost concediată!”, este dezvăluirea uluitoare făcută de Viperele Vesele despre Larisa de la Casa iubirii.

ADVERTISEMENT

Viperele vin, în continuare, cu o recomandare pentru producătorii show-ului de la Kanal D. „Recomandăm producătorilor emisiunii Casa Iubirii aducerea în emisiune a unor concurenți însurați și cu dare de mână, în vederea creșterii șanselor de a o vedea și pe Larisa apropiată de vreun concurent”, mai scriu Viperele pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT