News

Un senator PNL a răbufnit: ”Invit primarii PNL care stau şi pe la noi şi pe la PSD să plece!”

Senatorul PNL Virgil Guran s-a declarat înfuriat de primarii traseiști din partid pe care îi îndeamnă să plece definitiv.
15.03.2024 | 23:36
Un senator PNL a rabufnit Invit primarii PNL care stau si pe la noi si pe la PSD sa plece
Senatorul PNL Virgil Guran, supărat pe primarii traseiști Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Virgil Guran, care este președintele PNL Dâmbovița,  răbufnit după ce primarul liberal din localitatea Butimanu, Gabriel Dragnea, a anunţat că trece la PSD.

Un senator PNL a răbufnit: ”Invit primarii PNL care stau şi pe la noi şi pe la PSD să plece!”

Senatorul spune că preferă ca primarii traseiști să plece, mai degrabă decât să stea între două luntrii și să nu se ocupe de probleme comunității pe care ar trebui să o conducă.

ADVERTISEMENT

“Am afirmat acum câteva zile că îi invităm pe primarii PNL care stau şi pe la noi şi pe la PSD, în loc să îşi vadă de dezvoltarea comunităţii, să plece. Să meargă la PSD!

Primul primar invitat este primarul din Butimanu, Gabriel Dragnea, care în patru ani, deşi am încercat să îl sprijin, a uitat să se ocupe de localitate, a uitat să se ocupe de proiecte.

ADVERTISEMENT

Acum vrea să se salveze, poate, cu PSD-ul. Că la PSD merge şi fără performanţă”, este mesajul postat vineri pe Facebook de Virgil Guran.

De cealaltă parte, Gabriel Dragnea, primarul din Butimanu îşi motivează plecarea la PSD prin faptul că nu a fost sprijinit de PNL, ci de PSD în realizarea proiectelor  din comunitatea sa.

ADVERTISEMENT

“Am fost 10 ani în rândurile PNL. Cu bune, cu mai puţin bune, au trecut 10 ani. Am realizat din ce în ce mai multe proiecte, de la an la an. Dar am realizat că, în primul rând, cei mai importanți sunt oamenii.

Aflu, dimineață, că un domn, vremelnic aflat în fruntea organizației județene a PNL, mă invită să plec la PSD.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi corect, ar spune că nu a sprijinit comunitatea din Butimanu cu absolut nimic, iar plecarea mea spre Partidul Social Democrat e chiar necesară pentru a continua proiectele din comunitatea noastră (…).

Nu vă ascund că în ultimii ani am fost sprijiniți intens de cei de la Consiliul Județean Dâmbovița, condus de domnul Corneliu Ștefan, președinte al PSD Dâmbovițe.

A contat mult. Astfel, am reuşit să obţinem finanţări importante pentru proiectele finalizate, dar şi cele aflate în derulare”, a scris Gabriel Dragnea într-o postare pe Facebook.

La alegerile locale din 2020, PSD a obţinut în judeţul Dâmboviţa 63 de primari, PNL – 21, Pro România – 2, alţi 2 primari din judeţ sunt independenţi, iar USR are 1 primar.

ADVERTISEMENT