News

Un senator rus, revoltat pe fiica sa, care este contra războiului din Ucraina: ”Se dovedește a fi o trădătoare”

Un senator rus își numește fiica ”trădătoare”, din cauză că este contra războiului din Ucraina. Eduard Isakov refuză să mai aibă o legătură cu aceasta și să o susțină.
23.08.2022 | 09:23
Un senator rus revoltat pe fiica sa care este contra razboiului din Ucraina Se dovedeste a fi o tradatoare
Eduard Isakov, senator rus, cuvinte dure la adresa fiicei lui, opozantă al războiului din Ucraina. Sursa foto: The Insider
ADVERTISEMENT

Un senator rus, Eduard Isakov, își cataloghează fiica, Diana Isakova, ca fiind o ”trădătoare” după ce aceasta s-a pronunțat contra războiului din Ucraina și apoi și-a părăsit țara.

Un senator rus și-a denigrat fiica, pe motiv că aceasta este contra războiului din Ucraina

Eduard Isakov, care mai este și reprezentant al regiunii Hantî-Mansi din Siberia, și-a denigrat fiica, în vârstă de 25 de ani, pe Telegram, făcând dezvăluiri despre trecutul ei, precum faptul că s-a ras în cap la un moment dat sau că s-a îmbrăcat ca un băiat, crezând că are o altă orientare, informează The Insider.

ADVERTISEMENT

Eduard Isakov a mai dezvăluit că fiica lui a vrut să se sinucidă și că este înregistrată în urma acestui gest la dispensarul psihoneurologic din Iugorsk. De asemenea, politicianul îi reproșează Dianei Isakova că nu are studii superioare și că nu a muncit niciodată.

”Este greu de exprimat în cuvinte, când fiica ta se dovedește a fi o trădătoare (…) Este înregistrată la dispensarul psihoneurologic din orașul Iugorsk, de unde provine, din cauza tentativelor de sinucidere.

ADVERTISEMENT

Este dificil să comunici cu ea. Timp de trei ani a pretins că este LGBT, s-a ras în cap și s-a îmbrăcat ca un băiat, apoi a început să se întâlnească cu un bărbat și a decis că, până la urmă, este fată.

Diana nu are studii, a absolvit liceul și nu a vrut să studieze mai departe. Nu a lucrat nicio zi, cerându-mi bani pentru a se întreține”, a transmis senatorul rus prin intermediului Telegramului.

ADVERTISEMENT

De altfel, bărbatul nu mai vrea să comunice cu fata lui, după ce a aflat că se opune invaziei rușilor în Ucraina, și nici financiar nu o va mai susține.

”Din momentul în care am aflat că este anti-Rusia, am încetat să mai comunicăm, m-am oprit din a o susține, nu îi ofer un loc în care să trăiască.

ADVERTISEMENT

Am crezut că își va găsi un loc de muncă, își va începe viața de adult și va gândi ca un adult. Dar ea a decis să facă bani vânzându-și interviul și prezentându-se ca fiica unui senator”, a mai transmis Eduard Isakov.

Fiica lui Eduard Isakov a argumentat de ce nu este de acord cu războiul din Ucraina

Cuvintele senatorului vin, mai exact, la scurt timp după ce Diana Isakova a oferit un interviu pentru publicația independentă rusească, Meduza. În acesta, tânăra, care este profesoară de yoga, a argumentat de ce nu este de acord cu invazia Kremlinului în Ucraina.

Războiul în Ucraina a izbucnit pe 24 februarie 2022. Vladimir Putin îl numește ”operațiune specială”. Marți, 23 august, conflictul a ajuns la ziua cu numărul 181.

ADVERTISEMENT