ADVERTISEMENT
News

Un senator USR ar fi fost agresat fizic de Diana Șoșoacă. Acesta depune plângere penală: „Nu mă mir că e la al treilea divorț”

Un senator USR ar fi fost agresat fizic de Diana Șoșoacă. Acesta depune plângere penală împotriva ei.
Autor: Andreea Marin | 29.06.2021 | 20:44
Un senator USR ar fi fost agresat fizic de Diana Șoșoacă. Acesta depune plângere penală: „Nu mă mir că e la al treilea divorț”
Senator USR, ar fi fost agresat fizic de Diana Șoșoacă. Acesta depune plângere penală: „Nu mă mir că e la al treilea divorț”. Sursa foto: Hepta

Un senator al USR ar fi fost agresat fizic de Diana Șoșoacă, după ce a încercat să o scoată din sală, când a adus un sac pentru cadavre în plen. Totuși, aceasta nu a acceptat ușor decizia și se pare că l-ar fi lovit pe Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului.

ADVERTISEMENT

Senator USR agresat fizic de Diana Șoșoacă depune plângere

Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, ar fi fost lovit în față de senatoarea independentă Diana Șoșoacă. Acesta încerca să o scoată din sală, după ce aceasta îl urmărea pe Florin Cîțu cu un sac pentru cadavre, în timpul întâlnirii pentru votarea moțiunii de cenzură împotriva guvernului.

Lucrurile au degenerat rapid, iar senatoarea ar fi devenit agresivă cu chestorul, pe care l-ar fi lovit în față. Aceasta s-a apărat și a spus că încerca, de fapt, să îi dea masca de protecție jos, pentru a vedea cine este.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după acest presupus atac, senatorul a spus că nu se miră că Diana Șoșoacă este la al treilea divorț, având în vedere că este atât de agresivă, atât verbal, cât și fizic.

„A venit după mine cu live-ul ei şi a zis: ‘Dă-mi sacul!’. ‘Luaţi-vă sacul, nu e datoria mea’. Şi m-a prins de faţă şi mi-a zis: ‘În ce calitate mi-ai luat tu sacul?’.

ADVERTISEMENT

I-am zis că având în vedere cât de agresivă fizic este, nu mă miră că este la al treilea divorţ. Este destul de violentă şi verbal şi fizic. Eu nu am ridicat mâinile”, a spus Sergiu Vlad.

De asemenea, Sergiu Cosmin Vlad a spus că se gândește să facă plângere penală împotriva senatoarei independente, pentru că a fost agresat fizic, în timp ce încerca să își facă datoria de chestor.

ADVERTISEMENT

Plângere penală după ce Diana Șoșoacă ar fi agresat un senator

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a spus senatorul USR PLUS.

La rândul ei, Diana Șoșoacă s-a apărat și a spus că nu a fost vorba de vreo agresiune, ci că i-a pus doar mâna pe mască, pentru a-i vedea fața chestorului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a specificat că s-a simțit jignită de faptul că nu i-a vorbit cu dumneavoastră.

„Există un chestor care nu ştie să vorbească cu dumneavoastră, care zice – ia-ţi-l, fă-ţi-l” a spus Diana Şoşoacă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!