News

Un șofer de 19 ani a murit pe DN1, lovit de un alt autoturism. Mașina victimei era oprită

Tragedie pe DN1, în Prahova. Un șofer de 19 ani a murit, după ce maşina acestuia, oprită pe șosea, a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.
28.11.2022 | 10:58
Un sofer de 19 ani a murit pe DN1 lovit de un alt autoturism Masina victimei era oprita
Accident tragic pe DN1. Tânăr de 19 ani, mort după ce mașina sa a fost izbită de un alt vehicul. Sursa foto (ilustrativ): zcj.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 19 ani din județul Prahova a murit, duminică noapte, într-un tragic eveniment rutier.

Accident tragic pe DN1. Tânăr de 19 ani, mort după ce mașina sa a fost izbită de un alt vehicul

Conform informațiilor oferite de poliția din acest județ, maşina victimei era staționată pe marginea DN 1, în afara localităţii Băneşti.

ADVERTISEMENT

Tânărul oprise vehiculul după ce lovise un animal. La un moment dat, mașina acestuia a fost lovită puternic de un autoturism condus de un alt tânăr, de 21 de ani.

”Din primele date a reieşit faptul că un şofer de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, pe direcţia Braşov – Ploieşti, a oprit autoturismul parţial pe banda nr. 1, la km 87+400, în urma unei coliziuni cu un animal (posibil câine), moment în care maşina a fost acroşată de un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani”, conform IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, şoferul de 19 ani şi pasagera acestuia, de aceeaşi vârstă, au fost răniţi. Din păcate, băiatul a decedat ulterior la spital.

În ceea ce-l privește pe șoferul de 21 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT

Poliția anunță deschiderea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Eveniment rutier grav și în Timiș. Tânără de 19 ani, rănită și abandonată de prieten

Tot duminică noapte, un alt accident grav a fost consemnat în Timiș. Un şofer a ajuns cu maşina într-un canal de pe marginea şoselei la ieşirea din localitatea Berecuţa.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se afla în maşină împreună cu prietena lui şi se întorceau acasă de la o petrecere.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul părăsise locul accidentului. Victima găsită în vehicul fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate ulterior, conducătorul auto, în vârstă 34 de ani, a fost depistat în localitatea Berecuța.

S-a constatat că acesta era băut. Testat cu aparatul alcooltest, șoferul avea o alcoolemie de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și refuzul de prelevare mostre biologice, notează Opinia Timișoarei.

ADVERTISEMENT