Sport

Borisav Burmaz, propus de impresar la FCSB! Cum a ajuns în Giulești sârbul care a dat primul gol pentru Rapid. Exclusiv

Borisav Burmaz a marcat pentru prima oară în tricoul Rapidului. Fanatik a aflat că putea să dea goluri la FCSB! Atacantul sârb a fost aproape să semneze cu echipa lui Gigi Becali.
09.01.2024 | 23:25
Borisav Burmaz propus de impresar la FCSB Cum a ajuns in Giulesti sarbul care a dat primul gol pentru Rapid Exclusiv
Borisav Burmaz i-a costat pe Rapid 400.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Borisav Burmaz a marcat din penalty în amicalul cu Sabah, pierdut de rapidiști cu 1-2. Vârful de 23 de ani, cu 10 goluri marcate în acest sezon în 18 meciuri pentru Vozdovac, a fost propus la FCSB înainte să negocieze cu Rapid!

Borisav Burmaz putea juca la FCSB în loc de Rapid! Sârbul a așteptat până în ultimul moment „ok”-ul lui Becali

FANATIK a aflat că FCSB a fost prima variantă pentru Borisav Burmaz. Atacantul evaluat la 1,6 milioane de euro a fost propus la liderul din SuperLiga înaintea Rapidului!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali declarase public faptul că Andrea Compagno nu va mai continua la echipă, iar vicecampioana României era în căutarea unui atacant. Impresarul lui Burmaz l-a propus astfel la FCSB.

Ba mai mult, din informațiile FANATIK, Burmaz a așteptat până în ultima clipă răspunsul pozitiv al celor de la FCSB. Jucătorul a fost însă în cele din urmă refuzat și a ales să semneze cu Rapid, care s-a arătat între timp interesată de el!

ADVERTISEMENT

Borisav Burmaz, afacere bună pentru Rapid. Comparat cu Marius Ștefănescu: „E mult mai bine făcut fizic”

Borisav Burmaz ar putea fi pentru Rapid o afacere excelentă. Dan Șucu a plătit pentru atacantul cu 13 meciuri la loturile de juniori ale naționalei Serbiei 400.000 de euro, de 1o ori mai mult decât achitase Vozdovac pentru el în iulie 2022.

Fotbalistul a fost comparat de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA cu Marius Ștefănescu de la Sepsi Sfântu Gheorghe: „E mult mai bine făcut fizic decât Ștefănescu. E un jucător cu talie, rapid, care ajunge foarte bine în fața porții.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă apare din bandă, întotdeauna când se joacă în partea opusă vine pe bara de la colțul lung. Ajunge la finalizare, se pretează la combinații. Un jucător care va face treabă în Giulești”.

Al doilea golgheter din campionatul Serbiei a semnat un contract pe doi ani și jumătate. Rapid are mare nevoie de atacanți în partea a doua a sezonului, Burmaz urmând să fie, probabil, varianta de back-up a kosovarului Albion Rrahmani, principala gură de foc a giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, dinspre FCSB au ajuns la Rapid nu mai puțin de trei jucători: Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Damjan Djokovic. Niciunul dintre ei nu a avut probleme cu suporterii giuleșteni, filiera roș-albastră devenind o variantă de luat în seamă pentru Dan Șucu și rapidiști.

  • 1,6 milioane de euro e cota lui Borisav Burmaz, cea mai mare din carieră
  • 30 iunie 2026 este data la care expiră contractul atacantului sârb cu Rapid
ADVERTISEMENT
1,88 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul "peste 2,5 goluri" în meciul FCSB - UTA