News

Un student din Iași și-a amenințat cu moartea profesorul: ”Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile!”. Băiatul regretă gestul. Update

03.06.2020 | 13:52
Un student din Iasi sia amenintat cu moartea profesorul Iti tai capul cu acest cutit de cinci kile Baiatul regreta gestul Update
ADVERTISEMENT

Un student de la Facultatea de Informatică a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și-a amenințat cu moartea profesorul.

UPDATE, 3 iunie, ora 16:45 / Studentul din Iași care și-a amenințat profesorul de la Facultate de Informatică cu moarte revine cu o înregistrare pe pagina de Facebook în care anunță că regretă enorm gestul comis.

ADVERTISEMENT

”Aş dori să vorbesc despre articolul ce circula în presă. Îmi pare foarte rău pentru neplăcerile create. Aş dori să îmi cer scuze faţă de universitate şi domnul profesor. Îmi pare rău că situaţia a degenerat atât de mult, videoclipul a fost considerat de mine un pamflet, dar apoi am realizat că e prea mult, şi situaţia e una gravă. Aş dori să îmi cer încă odată scuze pentru tot ce am făcut.

Nu sunt o astfel de persoană, tot ce am făcut a fost considerată o glumă, dar mi-am dat seama că e prea târziu şi ca situaţia a degenerat. Îmi pare rău pentru acest lucru şi îmi cer scuze domnului profesor şi universității”, spune studentul Cerbu Cristi pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

În ciuda scuzelor publice, conducerea Facultăţii de Informatică din cadrul Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a propus exmatricularea lui Cristi-Mădălin Cerbu.

Posted by Cerbu Cristi on Wednesday, 3 June 2020


Știrea inițială, 3 iunie, ora 13:52

Un student din Iași și-a amenințat cu moartea profesorul

Conform bzi.ro, studentul Cristi-Mădălin Cerbu a făcut o filmare în care îl amenință cu moartea pe profesorul Abel-Albert Policiuc. În video, tânărul apare cu un cuțit uriaș în mână și proferând amenințări groaznice.

ADVERTISEMENT

”Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc… Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, este mesajul studentului.

Profesorul Abel-Albert Policiuc a spus că nu își amintește să fi avut conflicte sau nemulțumiri legat de modul în care i-a evaluat pe studenți la cursuri și a anunțat că a făcut plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

Decanul Facultății de Informatică din Iași va propune exmatricularea studentului

În cazul filmului de groază în care studentul Cristi-Mădălin Cerbu îl amenință cu moartea pe profesorul Abel-Albert Policiuc, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” a demarat o anchetă internă.

”Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă și pentru distracție. Filmarea a trimis-o la câțiva colegi… Unul dintre ei a dat filmul pe mai multe grupuri ale unor rețele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenților de la Facultatea de Informatică”, au spus surse din cadrul Universității.

Decanul Facultății de Informatică din Iași, Adrian Iftene, a menționat că studentul și-a cerut scuze public pentru gluma făcută, dar a anunțat că va propune exmatricularea acestuia.

”Este studentul nostru, am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet… Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a spus Iftene.

Pentru amenințările la adresa profesorului, Cristi-Mădălin Cerbu riscă, în eventualitatea în care va fi găsit vinovat, o amendă sau chiar o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an de inchisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: