News

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce a folosit o aplicație de dating. „Îmi spuneam ultimele cuvinte”

26.01.2021 | 15:03
Un tanar a fost la un pas de moarte dupa ce a folosit o aplicatie de dating Imi spuneam ultimele cuvinte
ADVERTISEMENT

Un tânăr a trecut prin clipe teribile după ce s-a întâlnit un o persoană de pe o aplicație celebră de dating, care  l-a torturat până a fost aproape de moarte. Agresorul l-a înjunghiat, sugrumat, tăiat, după care l-a lăsat inconțtient în cadă, fără nicio haină pe el. 

Tânărul de 18 ani din orașul american Lafayette, Louisiana, a suferit traumatisme severe și a intrat în comă. Cel care l-a agresat pe băiat a crezut că l-a ucis și s-a autodenunțat la Poliție, informează publicația The Sun.

ADVERTISEMENT

Cei doi vorbeau de o lună prin intermediul unei aplicații de dating și au hotărât să se vadă fizic, însă situația s-a transformat în ceva de neimaginat. Întâmplarea a avut loc în luna iunie a anului trecut.

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce s-a întâlnit cu cineva de pe o aplicație de dating

Holden, tânărul de 18 ani care a fost torturat, s-a dus acasă la agresor, Chance Seneca, în vârstă de 19 ani. Cei doi s-au cunoscut pe o aplicație de dating și s-au văzut pentru prima dată în realitate în vara lui 2020.

ADVERTISEMENT

Totul părea să fie în regulă, după cum a mărturisit Holden de pe patul de spital. Cei doi băieți s-au distrat cu jocuri video, iar lucrurile s-au schimbat în momentul în care Chance Seneca a plecat din cameră. Atunci când s-a întors, și-a legat victima cu o funie, care s-a zbătut până ce i s-au spart vasele de sânge și a rămas inconștient.

Seneca l-a târât până la cadă, însă incidentul nu s-a oprit aici. Holden a fost înjunghiat în gât și în ceafă, după care a fost tăiat pe mâini, având leziuni puternice. Fiind convins că l-a ucis pe tânărul de 18 ani, agresorul și-a recunoscut fapta, neștiind că victima încă trăiește.

ADVERTISEMENT

„Era totul în regulă, nu părea să fie nimic ieșit din comun și am decis după o lună să ne întâlnim față în față (…) Mi-am amintit că eram în cadă și el îmi tăia mâinile. Apoi am leșinat. Îmi spuneam ultimele cuvinte: fii calm. ”, a mărturisit Holden după ce s-a trezit din comă.

Potrivit sursei citate, tânărului îi este greu să-și folosească mâna stângă din cauza tăieturilor, fiind destul de amorțită. Din această cauză, nu a mai putut să meargă la job până de curând.

ADVERTISEMENT

Holden a ținut să-și dezvăluie experiența traumatizantă astfel încât nimeni să nu mai treacă prin așa ceva și vrea să se asigure că agresorul său nu va mai ataca vreodată pe cineva.

Holden White este gay, acesta fiind motivul agresiunilor pe care le-a suferit. Va continua să foloseacă aplicația respectivă, însă întâlnirile față în față vor avea loc doar în spații publice.

Cum se simte acum Holden

Tânărul s-a întors la muncă și a vorbit despre experiența suferită pentru News 10, un program TV american. „Nu poți lăsa alte persoane să-ți controleze povestea pentru că este povestea ta. Obiectivul meu numărul unu este să-l țin în închisoare, iar al doilea este să le spun oamenilor că este în regulă să fii trist după o astfel de experiență traumatizantă, însă nu tot timpul. Trebuie să mergi înainte. 

A folosit o aplicație destinată persoanelor gay. A ales să agreseze pe cineva care este gay și foarte mândru de sexualitatea sa. El a spus asta în închisoare. A spus că m-a ales pe mine pentru că sunt mic de înălțime și ar fi mai ușor să mă omoare”, a explicat Holden White.

ADVERTISEMENT
Tags: