News

Un tânăr a mutilat un om și a băgat un polițist în spital, în Buzău

Scene dramatice în județul Buzău, acolo unde doi bărbați, printre care și un polițist, au ajuns la spital după o urmărire ca în filme.
07.01.2023 | 09:36
Un tanar a mutilat un om si a bagat un politist in spital in Buzau
Polițiștii au plecat în urma mașinii, dar urmărirea s-a transformat într-o tragedie / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incident cu urmări dramatice în județul Buzău, acolo unde polițiștii au plecat în urmărirea unei mașini suspecte, iar cursa a fost aproape să se transforme într-un adevărat carnagiu.

Un șofer a plecat de la benzinărie fără să plătească

Totul a început după ce polițiștii au fost sesizați la numărul de urgență 112 de angajații unei benzinării din Râmnicu Sărat că un tânăr a alimentat însă nu a mai plătit. Oamenii legii au acționat rapid și au instituit mai multe filtre, încercând să-l oprească pe șofer.

ADVERTISEMENT

Doar că acesta nu a oprit la semnalele agenților și a forțat filtrele, așa că în urmărirea fugarului a plecat o autospecială a Ministerului de Interne, condusă de un agent în vârstă de 47 de ani.

Urmărirea putea avea urmări tragice după ce, în localitatea Rubla, șoferul urmărit a intrat pe trotuar și a lovit în plin un pieton.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, polițistul a încercat să evite impactul cu mașina urmărită, așa că a frânat brusc. Pentru că era într-o curbă, autospeciala a alunecat și a lovit un cap de pod.

Accident cu urmări tragice după o urmărire ca în filme

Ambele mașini au fost distruse aproape în întregime iar polițistul și pietonul accidentat au ajuns la spital. Dacă starea primului nu este foarte gravă, pietonul va rămâne mutilat pe viață, pentru că medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

ADVERTISEMENT

“S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate. 

În timpul deplasării conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate”, a transmis IPJ Buzău, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Șoferul vinovat are 27 de ani și este din Galați. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere iar autoturismul său avea plăcuțe de înmatriculare false. El a fost condus la secția de poliție pentru audieri și a primit mandat de reținere pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT