News

Un tânăr de 20 de ani a murit într-un grav accident produs în Suceava. Alți patru pasageri de 19 ani, răniți

Un tragic accident rutier a avut loc, marți, în Suceava. Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți patru pasageri de 19 ani au fost răniți.
11.04.2023 | 17:32
Un tanar de 20 de ani a murit intrun grav accident produs in Suceava Alti patru pasageri de 19 ani raniti
Cinci tineri au fost implicați într-un tragic accident, în Suceava. Un băiat de 20 de ani a murit. Sursa foto: svnews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 20 de ani a murit într-un grav accident rutier produs în Suceava. În urma evenimentului tragic, consemnat marți după amiază, alți patru pasageri de 19 ani au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Cinci tineri au fost implicați într-un tragic accident, în Suceava. Un băiat de 20 de ani a murit

Din primele informații, aflăm că acest grav accident s-a petrecut în zona ”Zidului Morții” din Șcheia. Aici, un autoturism marca BMW s-a răsturnat în afara șoselei. Din datele ISU Suceava, au fost 5 persoane implicate în accident.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime a rămas încarcerată. O alta persoană era în stare de inconstiență. La fața locului au intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Din păcate, pentru persoana inconștientă, un tânăr de 20 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost declarat decedat. Ceilalți patru tineri care se aflau în mașină, toți în vârstă de 19 ani, au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava, notează SVNews.

ADVERTISEMENT

Accidente grave produse marți și în Brașov și Argeș

Tot marți, alte două accidente grave au avut loc în județele Brașov și Argeș. În zona din Ardeal, doua autoturisme au fost implicate într-un accident rutier la intersecția străzilor Jupiter cu Calea București. Unul dintre vehicule a rămas răsturnat pe o parte.

Din datele IPJ Brașov, condițiile de producere a coliziunii urmează a fi cercetate și lămurite de polițiștii rutieri care derulează cercetările. În urma coliziunii, a rezultat rănirea unei singure persoane. E vorba de conducătorul autovehiculului răsturnat, acesta fiind preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Zeci de minute după producerea accidentului, traficul rutier s-a desfășurat cu restricții. Ulterior, după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculelor avariate, traficul a fost deschis în integralitate.

În Pitești, la orele după amiezii, un accident rutier s-a petrecut pe raza comunei Cotmeana (DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea). Aici a avut loc un impact puternic între un autoturism și un TIR.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat pompieri cu o autospeciala pentru descarcerare și un echipaj SMURD. Nu au apărut informații în legătură cu eventuale victime rezultate în urma evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT