News

Un tânăr din Timișoara a murit după ce a băut 7 energizante. Ionuț se pregătea să își facă un nou tatuaj

Un tânăr din Timișoara a murit după ce a băut 7 energizante. Adolescentul de 23 de ani era un împătimit al tatuajelor și se pregătea de o nouă operă de artă.
13.04.2024 | 18:00
Un tanar din Timisoara a murit dupa ce a baut 7 energizante Ionut se pregatea sa isi faca un nou tatuaj
Un tânăr din Timișoara a murit după ce a băut 7 energizante. Ionuț se pregătea să își facă un nou tatuaj
ADVERTISEMENT

Inima i s-a oprit chiar în timpul Convenției Internaționale a Tatuatorilor din Timișoara, astfel că prietenii săi l-au resuscitat, la fel ca și medicii ajunși de urgență acolo. Totul a fost degeaba, pentru că băiatul nu a mai putut fi salvat. Un prieten bun al lui Ionuț, Vlad Tănăsescu, tatuator profesionist, a fost cel care a asistat la întreaga scenă.

Un tânăr din Timișoara a murit după ce a băut 7 energnizante

”Pur şi simplu, omul a făcut infarct. Avea zece tatuaje pe el, era de dimineaţă tatuat, şi, la un moment dat, şi-a dat pur şi simplu ochii peste cap şi dintr-o dată a făcut aşa”, a explicat bărbatul, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Ionuț avea deja peste 10 tatuaje și a venit la un eveniment de profil la Timișoara tocmai pentru a-și completa colecția. A stat câteva ore la coadă pentru a-și tatua gamba, însă a avut nevoie de 7 energizante pentru rezista oboselii.

Și-a pierdut cunoștința din senin și au venit imediat echipaje de salvare la fața locului. Din păcate nu a putut fi salvat. ”I s-a făcut rău şi a făcut stop cardiac. Eu sunt tatuator. În mod normal nu se întâmplă aşa ceva, de la tatuajul propriu zis.

ADVERTISEMENT

Posibil să fi luat ceva şi să nu fi spus tatuatorului, a explicat un alt martor la tragedie. Nu doar că băuse șapte energizante înainte de maratonul de tatuat, însă nici nu mâncase nimic, astfel că inima lui Ionuț s-a transformat într-o bombă cu ceas.

”Am înţeles că nu a mâncat nimic. Şase energizante şi-au spus cuvântul. Dacă poate avea cumva şi ceva vreo afecţiune necunoscută. Dar nu trebuia să aibă vreo afecţiune necunoscută.

ADVERTISEMENT

Energizantele ucid tot mai mulți oameni, astfel că au fost interzise minorilor

Dacă bea zilnic sau des chestia asta, la un moment dat cedezi. Nu ştiu câţi am auzit că au murit de la energizante”, a povestit un alt martor la eveniment. Între timp, polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, în timp ce artistul tatuator care îl luase în primire pe Ionuț, prieten cu victima, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

“Prietenul meu drag nu o să te uit niciodată, nu trebuia să fie aşa, te-am iubit ca pe fratele meu, o să îmi lipseşti extrem”, a transmis tatuatorul. ”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a explicat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care băuturile energizante fac ravagii în rândul adolescenților și tinerilor, acestea au fost interzise spre comercializare către minori. Operatorii economici care încalcă aceste prevederi riscă amenzi de până la 30.000 de lei.

În cazul în care se repetă fapta, autoritățile competente pot lua măsura suspendării activității localului public pentru o perioadă între 10 și 30 de zile. În urmă cu o lună, un copil de 13 ani din Bistrița-Năsăud a murit pe terenul de fotbal după un antrenament.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”