News

Ea este tânăra din Germania confundată de teroriștii Hamas și ucisă cu sânge rece. Au defilat cu trupul ei pe străzi

O tânără din Germania, ucisă de Hamas pentru că au crezut că e soldat israelian. Militanții au defilat pe străzi cu trupul ei semidezbrăcat
08.10.2023 | 13:38
Ea este tanara din Germania confundata de teroristii Hamas si ucisa cu sange rece Au defilat cu trupul ei pe strazi
Tânăra a fost recunoscută după tatuajele de pe picioare Sursa foto: Daily Mail / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia al cărei corp fără viață și semidezbrăcat a fost plimbat în spatele unei camionete Hamas, în timp ce militanții stăteau deasupra ei și aclamau, a fost identificată ca fiind o artistă tatuator din Germania.

Ea este tânăra din Germania confundată de teroriștii Hamas și ucisă cu sânge rece

Shani Louk, în vârstă de 30 de ani, se afla la un festival de muzică pentru pace când a fost capturată de teroriști. Corpul ei a fost filmat întins în spatele unui camion, cu un picior într-un unghi nefiresc, teroriștii stând în jurul ei, susținătorii grupului aplaudând, alergând pe lângă ea și scuipând-o.

ADVERTISEMENT

Mama lui Shani, Ricarda, a publicat un videoclip sfâșietor în care imploră ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica ei. “În această dimineață, fiica mea, Shani Nicole Louk, cetățean german, a fost răpită împreună cu un grup de turiști în sudul Israelului de către Hamas.

Ni s-a trimis o înregistrare video în care o puteam vedea clar pe fiica noastră inconștientă în mașină cu palestinienii și pe aceștia conducând prin Fâșia Gaza. Vă rog să ne trimiteți orice ajutor sau orice veste. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT

Au crezut ca este soldat israelian

Hamas afirmase că trupul neînsuflețit era al unei femei soldat israelian, dar sâmbătă seară s-a confirmat că este vorba despre Shani de către verișoara ei Tomasina Weintraub-Louk, care a declarat pentru MailOnline că familia i-a recunoscut tatuajele distinctive de pe picioare și părul cu dreaduri.

“Nu am auzit nimic oficial. Sperăm să primim vești pozitive. Cu siguranță este vorba de Shani. Ea a fost la un festival de muzică pentru pace. Este un coșmar pentru familia noastră”, a declarat Tomasina Weintraub-Louk.

ADVERTISEMENT

Festivalul de muzică la care a participat Shani a fost unul dintre primele locuri care au fost atacate de grupul terorist, rapoartele sugerând că zeci de persoane au fost ucise pe loc, iar altele au fost luate ostatice de către militanți.

Într-un al doilea videoclip distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, se poate vedea o femeie care strigă “Nu mă omorî!” și care este dusă pe o motocicletă de un bărbat înarmat.

ADVERTISEMENT

The Mail on Sunday a aflat că este vorba despre Noa Argamani, 25 de ani, o studentă care a fost capturată la același festival de pace în aer liber la care participase cu prietenul ei în apropiere de graniță.

Esther Borochov, care a fugit de la petrecerea rave, a declarat că a supraviețuit făcând pe moarta într-o mașină, după ce șoferul care a încercat să o ajute să scape a fost împușcat de la distanță mică.

ADVERTISEMENT
Tags: