News

Un tânăr jandarm a murit electrocutat. Cum a fost posibilă tragedia

13.06.2020 | 22:48
Un tanar jandarm a murit electrocutat Cum a fost posibila tragedia
ADVERTISEMENT

Un tânăr jandarm, de 25 de ani, a murit, sâmbătă, după ce s-a electrocutat în timp ce se afla în timpul liber, iar poliția a început acum o anchetă.

Un tânăr jandarm a murit electrocutat

Un jandarm de doar 25 de ani din comuna Bărbătești, județul Gorj, a murit, sâmbătă, electrocutat, iar poliția a demarat o anchetă în acest caz, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Tânărul jandarm se afla în timpul liber, iar incidentul s-a petrecut la domiciliul acestuia, au transmis oamenii legii.

Cu toate că un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj a venit la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

ADVERTISEMENT

“Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanțe tip B și o ambulanță tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns. S-a declarat decesul”, a declarat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Surse din cadrul anchetei au declarat că tânărul, care lucrează ca jandarm în București, s-ar fi electrocutat în momentul în care efectua lucrări cu o bormașină ce avea un fir neizolat.

ADVERTISEMENT

Reprezentanţii Poliţiei au anunțat că au început cercetările în acest caz, pentru a afla cu exactitatea împrejurările în care a avut loc incidentul.

“La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliției Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce efectua activități gospodărești în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormașine.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru Mediafax

Trupul neînsuflețit al tânărului jandarm a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ADVERTISEMENT
Tags: