News

Un tânăr s-a sinucis de teama unui nou război mondial. A lăsat un bilet de adio

16.11.2020 | 09:47
Un tanar sa sinucis de teama unui nou razboi mondial A lasat un bilet de adio
Un tânăr s-a sinucis de teama unui nou război mondial. A lăsat un bilet de adio. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr și-a luat viața de teama izbucnirii unui nou război mondial. Acesta avea 35 ani și suferea de ”tulburări de anxietate”.

Tragedia a avut loc duminică, în satul Cornești din raionul Ungheni, Republica Moldova. Bărbatul s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Bărbatul a lăsat și un bilet de adio, conform jurnal.md.

ADVERTISEMENT

Tatăl tânărului a alertat poliția în jurul orei 15:00. Potrivit primelor informații, arma cu care și-a pus capăt zilelor era deținută legal.

Un tânăr s-a împușcat în cap. Credea că începe un nou război mondial

„La fața locului s-a stabilit că bărbatul aflându-se la domiciliul său în satul Cornești, ca rezultat al unor tulburări de anxietate asociate cu frica față de pericolul izbucnirii unui război mondial, și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu o armă în cap.

ADVERTISEMENT

Înainte de a recurge la acest gest victima a lăsat un bilet de adio”, a declarat Cristina Vicol, ofițerul de presă al IP Ungheni.

Tânărul de 35 de ani locuia împreună cu părinții și avea în întreținere un copil minor. În ultima perioadă ar fi avut probleme din cauza alcoolului.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili cauzele și motivele care au dus la producerea tragediei.

Vă amintim că, recent, un pacient din România infectat cu Covid-19 s-a aruncat de la etajul unității medicale în care se afla.

ADVERTISEMENT

”Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, a transmis Institutul Matei Balș.

ADVERTISEMENT