News

Un tată de 38 de ani a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior. ”Organele sale au început să cedeze”

Un tată de 38 de ani din Londra a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior. Ce au constatat medicii care l-au tratat.
03.04.2023 | 10:03
Un tata de 38 de ani a murit la cateva zile dupa ce a observat o pata pe picior Organele sale au inceput sa cedeze
Sfârșit tragic pentru un tată de 38 de ani: a murit la scurt timp după ce a observat o pată pe picior. Ce au constatat medicii. Sursa foto: independent.co.uk
ADVERTISEMENT

Un tată de 38 de ani din Marea Britanie a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior. Ajuns la spital, tânărul părinte a primit un verdict crunt din partea medicilor. De ce infecție suferea.

Sfârșit tragic pentru un tată de 38 de ani: a murit la scurt timp după ce a observat o pată pe picior. Ce au constatat medicii

Pentru Brett Dymond, din Hillingdon, vestul Londrei, coșmarul a început la mijlocul lunii martie. Într-o primă fază, a început să se simtă rău. A avut halucinații și a observat o pată pe piciorul său care a început să se umfle.

ADVERTISEMENT

Decesul bărbatului a survenit pe 19 martie. Cu doar trei zile înainte, când bărbatul a început să aibă halucinații, soția lui, Charlene, a sunat la urgență. Familia victimei a fost direcționată către cel mai apropiat spital.

Aici, medicii au descoperit că Dymond a contractat o septicemie de la fasceita necrozantă. Aceasta este o bacterie rară, mâncătoare de carne. Rudele acestuia nu știu cum a ajuns bărbatul să fie infectat. Medicii explică situația și spun că bacteria poate fi găsită în sol. Cel mai probabil, Brett a contractat-o în timp ce se ocupa de grădinărit sau lucra în garaj, scrie The Independent.

ADVERTISEMENT

Brett Dymond era un bărbat realizat. El deținea o afacere de instalații sanitare. Cu câteva ore înainte de deces râdea și glumea cu personalul spitalului, dar starea lui a luat o întorsătură dramatică.

Pe măsură ce a venit seara, totul a devenit foarte rău”, a declarat pentru publicația britanică verișoara lui Dymond, Kelly Sims. ”Organele lui majore au început să cedeze, astfel că l-au pus într-o comă indusă doar pentru a-i oferi un fel de speranță”.

ADVERTISEMENT

A ajuns apoi să aibă două stopuri cardiace. Vineri, Dymond a suferit un alt stop cardiac major, care a cauzat leziuni semnificative ale creierului”, mai mărturisește ruda victimei.

Brett lasă în urmă doi copii

Familia lui Brett este șocată de cât de repede s-a deteriorat starea bărbatul de 38 de ani. ”A plecat dintre noi atât de repede, a fost atât de brusc și de neașteptat. Niciunul dintre noi nu se aștepta la asta, este îngrozitor”, a mai spus Kelly Sims.

ADVERTISEMENT

Tânărul tată lasă în urmă o soție și doi copii: Reiss, 16 ani, și Tommy,  ani. ”A fost un soț iubitor și muncitor. Era un văr grozav, un om foarte amuzant, foarte amabil și gânditor. Avea o inimă mare și făcea orice pentru toată lumea. Era unic în felul său”, îl mai descrie verișoara.

ADVERTISEMENT