News

Un timișorean a căzut în gol de la etajul 10, după ce a băut împreună cu frații săi. Aceștia au aflat de tragedie de la polițiști

Un bărbat din Timișoara a murit după ce a căzut accidental de la etajul 10, frații săi aflând de tragedie abia după ce poliția le-a venit la ușă.
22.12.2022 | 11:26
Un timisorean a cazut in gol de la etajul 10 dupa ce a baut impreuna cu fratii sai Acestia au aflat de tragedie de la politisti
Blocul de locuințe în care a avut loc tragedia/ Sursă foto: Opinia Timișoarei
ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc miercuri seara, într-un bloc de pe strada Gheorghe Lazăr, informează News.ro.

Trei frați au petrecut împreună în același apartament, iar unul dintre ei a căzut în gol după ce a deschis un geam și apoi a încercat să treacă, prin exterior, în balcon, lucru pe care îl mai făcuse și în trecut.

De moartea tânărului de 28 de ani, frații săi au aflat abia atunci când poliția a venit la ușa apartamentului lor

ADVERTISEMENT

În data de 21.12.2022, în jurul orei 23:50, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, s-ar afla o persoană căzută la pământ, în stare de inconștiență, posibil de la etajul 10 al blocului respectiv.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din nefericire fiind stabilit decesul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați, într-un apartament din bloc, iar la un moment dat acesta ar fi deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

După apelul primit la 112, polițiștii și un echipaj medical s-au deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate moartea bărbatului.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschis automat un dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit procedurilor standard ale poliției.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc moartea tânărului.

ADVERTISEMENT
Tags: