Life

Un turist englez a rămas uimit de ce a descoperit în România: “Nu înțeleg de ce oamenii nu vin aici, iubesc locul ăsta”

România, țara care atrage din ce în ce mai mulți turiști. Care este locul care îi cucerește din prima pe toți cei care ajung la noi în țară
07.01.2024 | 21:24
Un turist englez a ramas uimit de ce a descoperit in Romania Nu inteleg de ce oamenii nu vin aici iubesc locul asta
Turistul englez care s-a îndrăgostit iremediabil de România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că din ce în ce mai multă lume alege România ca destinație de vacanță. După filmarea serialului ”Wednesday”, țara noastră a devenit extrem de populară, inclusiv în rândul englezilor. Recent, un turist din Marea Britanie a povestit tuturor ce a descoperit la noi în țară.

Turistul englez care a fost cucerit din prima de România

România este una dintre cele mai frumoase țări din Europa. Noi românii suntem obișnuiți cu peisajele uimitoare de la noi din țară și, tocmai de aceea, sunt foarte rare cazurile în care ne lăudăm patria.

ADVERTISEMENT

În schimb, turiștii de peste hotare privesc cu alți ochi țara noastră. Aproape că nu este străin care să nu aprecieze frumusețea țării noastre și care să nu vorbească frumos despre România. Este și cazul unui turist englez care a rămas surprins de România.

Turistul de origine engleză a venit în România pentru că de aici este iubita lui, Maria. Acesta este pur și simplu copleșit, în sensul bun, de minunățiile pe care le ascunde țara noastră. Și, pentru că a vrut ca toată lumea să conștientizeze asta, a vorbit despre România pe TikTok.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, turistul englez vizitează mai multe locuri de la noi din țară și îi este foarte greu să întocmească un top. Dar, totuși, a putut să spună câteva cuvinte despre peisajele pe care a putut să le admire la noi în țară.

România i-a lăsat o impresie plăcută tânărului de peste hotare

Englezul s-a filmat în timp ce spunea cuvintele frumoase despre România. Videoclipul lui a adunat sute de mii de vizualizări și de comentarii. Așa cum era de așteptat, majoritatea lor au fost din partea românilor.

ADVERTISEMENT

Turistul englez a ales să petreacă trecerea dintre ani la noi, în România și spune că este cea mai bună decizie pe care a putut să o ia. Nu regretă nicio secundă faptul că primele zile din an au fost petrecute la noi în România.

Pe TikTok, acesta le-a povestit tuturor că acestea sunt ultimele zile în care mai stă în România. Deși îi pare rău că pleacă atât de repede, acesta a promis că va mai reveni, mai ales că iubita lui a rămas aici.

ADVERTISEMENT

Englezul nu a putut să plece din România cu mâna goală. Ca orice turist adevărat, acesta nu a putut încheia vizita sa fără niciun suvenir. Contrar așteptărilor tuturor, suvenirul nu a fost unul clasic. Acesta a plecat cu o caserolă plină de mâncare tradițională.

”Dacă mergi în România și te întorci fără o caserolă plină de mâncare de casă, chiar ai fost în România?”, a spus turistul în online.

ADVERTISEMENT