News

Un ucrainean a accidentat un copil din Dej, care traversa neregulamentar. Mașina bărbatului, atacată cu pietre

Un ucrainean a dat cu mașina peste un copil, care traversa strada printr-un loc nepermis, din Dej. Mai mulți oameni i-au atacat apoi autovehiculul cu pietre.
11.04.2022 | 15:48
Un ucrainean a accidentat un copil din Dej care traversa neregulamentar Masina barbatului atacata cu pietre
ADVERTISEMENT

Un ucrainean a lovit, luni, cu mașina un copil care traversa neregulamentar o stradă din Dej, județul Cluj. În urma accidentului, mai mulți oameni s-au năpustit cu pietre asupra autovehiculului bărbatului.

Minor accidentat de un ucrainean în Dej, în timp ce traversa ilegal

Minorul în vârstă de 10 ani era însoțit de câteva persoane atunci când a trecut prin locul nepermis, acestea spărgându-i ulterior parbrizul conducătorului auto.

ADVERTISEMENT

”Eveniment rutier produs în jurul orei 08.00, pe strada Bistriței, din municipiul Dej. Un autoturism condus în direcția municipiului Bistrița de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, de cetățenie ucraineană ar fi acroșat un minor în vârstă de 10 ani, din județul Sălaj, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis”, au comunicat polițiștii, potrivit Monitorul de Cluj.

Ucraineanul, în vârstă de 44 de ani, se afla în mașină cu familia. La fața locului s-au deplasat oamenii legii care l-au pus să sufle în aparatul alcooltest. Rezultatul, însă, a fost unul negativ.

ADVERTISEMENT

Minorul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale

De altfel, copilul s-a ales cu răni în urma accidentului. O ambulanță a intervenit, de asemenea, la locul faptei, transportându-l la spital.

S-a deschis o anchetă în această situație. Vor fi trase la răspundere atât conducătorul auto, cât și persoanele care au aruncat cu pietre în mașina acestuia.

ADVERTISEMENT

”Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ. Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Din primele informații rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcția autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale”, au mai comunicat anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Sunt tot mai mulți ucraineni în România, de când Rusia le-a invadat țara. Au fost și situații când refugiații au fost accidentați de șoferii români. Este cazul unei fetițe și bunica sa, când se pregăteau să treaca strada, regulamentar, în Iași. Ambele au fost transportate la spital.

”Astăzi, 01 aprilie ac, în jurul orei 10.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza municipiul Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un conducător auto ar fi acroșat două persoane (un copil și un adult).

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

ADVERTISEMENT