News

Un vasluian a vrut să incendieze o angajată a unei primării. A stropit-o cu benzină, dar totul a luat o întorsătură neașteptată

Incident grav în Vaslui. Un localnic a vrut să incendieze o angajată a unei primării. A reușit să o stropească cu benzină, însă femeia s-a salvat în ultimul moment.
23.12.2022 | 13:06
Un vasluian a vrut sa incendieze o angajata a unei primarii A stropito cu benzina dar totul a luat o intorsatura neasteptata
Incident grav în Vaslui. Un localnic să incendieze o angajată a unei primării. Sursa foto: realitateadevaslui.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Furia unui localnic a fost cât pe ce să ducă la o uriașă tragedie într-o comună din județul Vaslui.

Incident grav în Vaslui. Un localnic să incendieze o angajată a unei primării

Din primele informații, un incendiu a avut loc, vineri, la sediul primăriei din localitatea vasluiană Gherghești. Se pare că flăcările au provocat importante pagube materiale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au apărut informații conform cărora focul nu ar fi izbucnit din senin, ci ar fi fost pus intenționat.

Potrivit informațiilor Antena 3, autorul incidentului ar fi chiar un localnic. Se pare că acesta a fost nemulțumit de faptul că a încasat bani mai puțini pentru ajutorul de căldură și a decis să-și facă dreptate.

ADVERTISEMENT

Ținta sa a fost o angajată a primăriei. Bărbatul a pus la cale un plan diabolic prin care voia să se răzbune. A luat două sticle a câte 500 de grame de benzină și a revenit la primărie.

Având asupra sa și o brichetă, bărbatul furios s-a dus la angajata care i-ar fi dat mai puțini bani. A apucat să o stropească cu lichidul inflamabil și apoi a aprins focul. Din fericire pentru ea, femeia a fugit din birou și s-a baricadat într-o altă încăpere.

ADVERTISEMENT

Angajata a scăpat nevătămată. În schimb, s-au raportat pagube materiale. Au ars o ușă din material plastic, un toc de ușă și a fost degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Pompierii din Gherghești și Bârlad au intervenit pentru stingerea incendiului

A fost nevoie de intervenția pompierilor din zonă și din Bârlad pentru a stinge flăcările.

La sediul Primăriei Gherghești s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate.

ADVERTISEMENT

Inițial, pentru stingerea flăcărilor a acționat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gherghești. Incendiul a fost localizat de SVSU Gherghești, pompierii militari ajutând la lichidarea acestuia.

În prezent, cercetările privind circumstanțele producerii acestui incident sunt efectuate de instituțiile statului abilitate în acest sens.

Forțele de Poliție se află pe urmele piromanului. Până la ora publicării acestui material, individul nu fusese găsit de oamenii legii.

ADVERTISEMENT