Life

Un videoclip postat de Carmen Tănase a devenit viral pe TikTok. Ce spune actrița despre apocalipsă

Un videoclip postat de Carmen Tănase a devenit viral pe TikTok, acolo unde este urmărită de sute de mii de persoane. Ce spune actrița despre apocalipsă.
22.08.2022 | 18:23
Un videoclip postat de Carmen Tanase a devenit viral pe TikTok Ce spune actrita despre apocalipsa
Un videoclip postat de Carmen Tănase a devenit viral pe TikTok. Sursa foto: Instagram, TikTok/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase și-a deschis cont pe TikTok la finalul anului trecut, acolo unde este urmărită de sute de mii de persoane, iar recent a postat un videoclip care a devenit viral.

Un videoclip postat de Carmen Tănase a devenit viral pe TikTok. Actrița, mesaj despre apocalipsă

Un videoclip postat recent de îndrăgita actriță a devenit viral pe platforma de socializare. Carmen Tănase le-a spus internauților că “vine”, făcând referire la apocalipsă.

ADVERTISEMENT

În clipul video, actrița se afla pe stradă, iar pe fundal se vede cerul plin de planete.

“Vine, copii”, a scris aceasta în descrierea videoclipului, în care a folosit un filtru special pentru ca cerul să arate așa.

Postarea actriței a primit peste 7.000 de aprecieri în doar câtva ore, iar fanii au comentat în număr mare.

ADVERTISEMENT
@carmentanase18Vine,copii!

♬ MIDDLE OF THE NIGHT – Elley Duhé

Printre altele, internauții au complimentat-o pe Carmen Tănase pentru felul în care arată la 61 de ani. Mulți au lăudat-o și pentru cariera îndelungată de actriță.

Carmen Tănase a devenit populară pe TikTok

Carmen Tănase a postat primul videoclip pe TikTok la finalul anului trecut, însă nu se aștepta să aibă un asemenea succes.

ADVERTISEMENT

Postările sale au strâns zeci de mii de aprecieri într-un timp destul de scurt, iar fanii s-au bucurat să o vadă și pe această platformă.

“Pârtie, că m-am băgat pe Tik Tok! Atenție, lume, v-am spart! Hai, băgați! Vizualizări, alea, alea, să creștem, să ne facem mari!”, spunea atunci Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialele Inimă de țigan și Regina este urmărită de peste 350.000 de utilizatori pe TikTok.

Carmen Tănase a recunoscut că nu a știut, la început, cum să folosească platforma și ce conținut să posteze, dar a învățat, iar acum are unul dintre cele mai populare conturi din România.

După ce a văzut că primele clipuri video au fost vizionate de zeci de mii de utilizatori, Carmen Tănase s-a ambiționat să creeze mai mult conținut.

“Am pornit dintr-o joacă, cu o domnișoară care se pricepe. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu să umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok.”, a declarat actrița la Antena Stars.

Vedeta vrea să facă ceva din care oamenii ce o urmăresc să aibă ce învăța.

ADVERTISEMENT