Sport

Un youtuber celebru s-a supărat pe Leo Messi: “M-a lăsat fără casă în Miami”

Un youtuber celebru din SUA, cu peste 7 milioane de urmăritori pe Instagram, este foarte supărat pe Leo Messi. Adin Ross spune că starul lui Inter Miami l-a lăsat fără casa visurilor sale.
07.11.2023 | 10:55
Un youtuber celebru sa suparat pe Leo Messi Ma lasat fara casa in Miami
Leo Messi nu va mai juca meciuri oficiale pentru Miami până în februarie 2024. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adin Ross și-a dedicat ultima sesiunea de streaming pe platforma Kick lui Leo Messi. Cunoscutul youtuber american a povestit cât de aproape a fost să achiziționeze casa visurilor sale. Asta până când pe fir să intre nimeni altul decât starul lui Inter Miami.

Adin Ross, un cunoscut youtuber din SUA, supărat că Leo Messi l-a lăsat fără casa visurilor sale în Miami

“Leo Messi m-a lăsat fără casă în Miami. Îmi doream foarte mult o anume casă, dar se pare că până la urmă va trebui să construiesc eu una. Pentru că va fi imposibil să mai găsesc o casă cum era aceea.

ADVERTISEMENT

Și adevărul este că oferta mea a fost întrecută de a unui sportiv foarte cunoscut și foarte bocat. Da, este vorba de Messi. De fapt, cred că acea casă era pentru părinții lui. Și credeți-mă că și eu aș fi putut să plătesc mult.

Dar pur și simplu s-a mișcat mai repede. Sau era pentru bunicii lui Messi, nici nu mai știu. Voiau o casă pentru nepoți, sau era doar un joc pentru ei. Cert este că mi-au luat casa”, s-a plâns Adin Ross.

ADVERTISEMENT
Adin Ross se laudă în online cu stilul de viață luxos. Sursă foto: Rolling Stone
Adin Ross se laudă în online cu stilul de viață luxos. Sursă foto: Rolling Stone

Leo Messi și Antonela Roccuzzo locuiesc într-o vilă de 8,6 milioane de dolari în Fort Lauderdale. Messi are și 4 apartamente de lux în Miami

Nu este clar despre ce proprietate vorbește Adin Ross. În vară, înainte de a se transfera la Inter Miami, Leo Messi și-a ales noua locuință alături de Antonela Roccuzzo. Au ales o vilă în Fort Lauderdale, la malul oceanului, cu o valoare estimată la 8,6 milioane de dolari.

De asemenea, Leo Messi mai are și 4 apartamente de lux de-a lungul plajei la Miami. Valoarea totală a acestora este estimată la 15 milioane de dolari. Și sunt de obicei folosite de membrii familiei, atunci când vin la Miami.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Leo Messi mai are și alte proprietăți impresionante. Starul lui Inter Miami deține case în Barcelona, la Ibiza, dar și în orașul natal, Rosario.

Leo Messi va petrece luna decembrie în Rosario, alături de familie. Mai are doar două meciuri de jucat în 2023

De altfel, Leo Messi își va petrece sărbătorile de iarnă chiar la Rosario. Mai are de jucat doar două meciuri în 2023, ambele pentru Argentina. Va înfrunta Uruguay și Brazilia. Iar apoi va merge în vacanță, alături de familie, la Rosario.

ADVERTISEMENT

Inter Miami nu s-a calificat în play-off în MLS, astfel că Messi nu mai are meciuri pentru echipa de club până în februarie 2024. Va începe pregătirea în ianuarie și va merge într-un turneu în China alături de formația din Florida.

ADVERTISEMENT
Tags: