Life

Unde a fost deschis primul Lefties din România. E considerat fratele cu prețuri mici al colosului Zara

Primul Lefties din România. În ce zonă din țară s-a deschis magazinul considerat fratele cu prețuri mai mici al colosului Zara.
12.10.2023 | 21:16
Unde a fost deschis primul Lefties din Romania E considerat fratele cu preturi mici al colosului Zara
Ce prețuri sunt la Lefties Romania. Sursa foto: economedia.ro
ADVERTISEMENT

Brandul Lefties este acum prezent și în România. Parte din gigantul spaniol Inditex este considerat fratele cu prețuri mai mici al magazinului Zara. S-a deschis într-o zonă foarte cunoscută din țară, iar primii vizitatori au trecut pragul auzind de costurile reduse.

În ce oraș s-a deschis primul Lefties din România

Lefties România se află în momentul de față în noul centru comercial Promenada Craiova. Se întinde pe o suprafață mare, de 4300 de metri pătrați, situați pe două nivele, și conține ultimele tendințe în modă pentru femei, bărbați, copii, inclusiv bebeluși.

ADVERTISEMENT

În Lefties România găsești articole vestimentare, încălțăminte, bijuterii, genți sau chiar și produse cosmetice. Sunt multe reduceri pe care producătorii le-au oferit acum, în primele zile de la deschidere. Lefties România este disponibil fizic și online.

În Lefties România sunt disponibile haine sub prețul de 50 de lei, geci de toamnă care trec puțin peste 100 de lei sau sacouri de toamnă la costuri care depășesc puțin 100 de lei. Și botine se găsesc, reduse de la un cost de 300 de lei la 150 de lei, iată jumătate de preț.

ADVERTISEMENT

În Lefties România se găsesc noi tehnologii

Pe lângă prețurile avantajoase, în Lefties România sunt și noi tehnologii, care nu se găsesc în restul magazinelor de brand din țară. Clienții vor avea posibilitatea de a achita și de unii singuri ceea ce au cumpărat, așa cum procedează în prezent la anumite supermarketuri.

Și cabinele de probă dispun de funcții inteligente. 17 dintre ele se află doar la parterul magazinului, acestea anunțându-vă despre locurile care s-au eliberat și în care puteți intra pentru a proba hainele pe care le-ați ales de pe rafturi.

ADVERTISEMENT

Pentru că există și magazin online, înseamnă că puteți achiziționa tot online produse, iar acestea vă pot fi aduse la domiciliu în termen de 24 de ore sau în câteva zile. Plata poate fi una ramburs, adică atunci când sosește curierul, sau online, adică în prealabil.

Până pe data de 5 noiembrie, clienții care vor face cumpărături online de pe lefties.com, vor beneficia de o reducere de 10%, dacă vor utiliza codul promoțional, ”HOLAROMANIA”. Acesta se va introduce într-o căsuță, înainte de plasarea comenzii.

ADVERTISEMENT

”Lefties Lifestyle: mai mult decât modă – un stil de viață. Lefties transcende granițele modei convenționale pentru a deveni un stil de viață autentic. Într-o lume în care stilul personal și individualitatea sunt esențiale, Lefties oferă o experiență unică ce reprezintă mai mult decât articole de îmbrăcăminte și accesorii, cu o varietate de neegalat a liniilor de produse.

Lefties Lifestyle este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și exprime personalitatea și atitudinea față de viață într-un mod distinctiv”, apare într-un comunicat al brandului Lefties România.

ADVERTISEMENT
Tags: