Life

Unde a fost înmormântată Cornelia Catanga. Ce scrie, de fapt, pe crucea ei

28.03.2021 | 13:12
Unde a fost inmormantata Cornelia Catanga Ce scrie de fapt pe crucea ei
Unde a fost înmormântată Cornelia Catanga. Ce scrie, de fapt, pe crucea ei. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a fost înmmormântată ieri, 27 martie, după ce s-a stins din viață în urma infectării cu coronavirus. Slujba a fost una discretă, iar apropiații cântăreței au venit să o conducă pe ultimul drum. 

Este uimitor ce scrie, de fapt, pe crucea Corneliei Catanga, partenera de viață a lui Aurel Pădureanu, care este distrus de durere. Interpreta de muzică lăutărească a fost înmormântată în cimitirul Ghencea, iar sicriul ei a fost sigilat, din moment ce cauza decesului este Covid-19, după cum scrie pe certificatul medico-legal.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a urlat de durere după ce femeia care i-a fost alături ani la rând a trecut în neființă. Înainte de înmormântare, acesta a făcut scandal, nedorind să respecte restricțiile Covid-19 și susținând că regretata artistă merită o slujbă în toată regula.

Unde a fost înmormântată Cornelia Catanga. Ce scrie, de fapt, pe crucea ei

„Pădureanu Cornelia scrie pe crucea regretatei cântărețe răpusă vineri dimineața de coronavirus. Cunoscută publicului larg drept „Cornelia Catanga”, artista a luat numele partenerului ei de viață în momentul în care s-au căsătorit și nu a renunțat la el în momentul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu și interpreta de muzică lăutărească nu mai formau un cuplu la începutul anului trecut, însă s-au împăcat ulterior. Din păcate, moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga a lăsat un mare gol în sufletul celui care i-a fost soț vreme de trei decenii.

Cornelia Catanga, înmormântare
Ce scrie pe crucea Corneliei Catanga. Sursa foto: click.ro

Înainte să moară, artista se ruga pentru sănătatea bunului ei prieten, Nelu Ploieșteanu, internat la Terapie Intensivă din cauza infectării cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se trata acasă cu Ivermectină, potrivit informațiilor pe care Aurel Pădureanu i le-a oferit jurnalistei Mara Bănică, însă starea de sănătate i s-a agravat și a ajuns la pitalul Universitar din Capitală.

Medicii nu au mai putut face nimic, pentru că interpreta a suferit un stop cardio-respirator chiar înainte de a fi intubată. Aurel Pădureanu este de părere că nu Covid-19 reprezintă cauza decesului partenerei sale, după cum a declarat pentru FANATK vineri dimineața.

ADVERTISEMENT

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT