Sport

Unde a mers un jucător de la FCSB înainte de meciul cu West Ham, din Conference League. Gigi Becali va fi încântat. Foto

Bogdan Rusu, atacantul de 32 de ani al FCSB, a mers la biserică înainte de meciul dintre West Ham United și FCSB din grupele Conference League.
08.09.2022 | 18:19
Unde a mers un jucator de la FCSB inainte de meciul cu West Ham din Conference League Gigi Becali va fi incantat Foto
Bogdan Rusu a jucat 6 meciuri în acest sezon pentru FCSB, însă nu a reușit niciun gol. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB debutează în grupele Conference League la Londra cu West Ham, iar pe stadion se anunță o asistență record de suporteri români. Meciul are o miză importantă, iar un jucător al FCSB a simțit nevoia să facă un gest înainte de meci care cu siguranță nu va fi trecut cu vederea de patronul Gigi Becali.

Bogdan Rusu a mers la biserică înainte de West Ham United – FCSB. Atacantul este accidentat și nu va juca la Londra

Bogdan Rusu s-a accidentat în prelungirile primei reprize cu Hermannstadt din etapa a 7-a a SuperLiga și are șanse mici să joace în meciul cu West Ham de la Londra.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK a aflat imediat după meci cât de gravă este accidentarea atacantului de 32 de ani venit de la CS Mioveni și care va reveni cât de curând pe teren.

Deși nu este 100% refăcut, Bogdan Rusu a făcut deplasarea la Londra pentru meciul de cu West Ham și a postat pe Instagram o poză de pe aeroportul Otopeni.

ADVERTISEMENT
Bogdan Rusu a făcut deplasarea cu FCSB la Londra pentru meciul cu West Ham United
Bogdan Rusu a făcut deplasarea cu FCSB la Londra pentru meciul cu West Ham United. Sursă foto: Instagram @Bogdan Rusu

Bogdan Rusu a mers la biserică înainte de meciul West Ham United – FCSB

Bogdan Rusu a postat o fotografie alături de frumoasa lui soție, Denise, și de fiul său Zian, de la biserica din comuna Cristian, județul Brașov, localitatea de baștină a atacantului.

Bogdan Rusu a mers la biserica din satul natal înainte de West Ham United - FCSB
Bogdan Rusu a mers la biserica din satul natal înainte de West Ham United – FCSB

Gestul cu siguranță îl va impresiona pe Gigi Becali, un om foarte credincios și care ține mereu cont de astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 32 de ani este cunoscut drept un fotbalist credincios și care merge destul de des la biserică. Recent, Bogdan Rusu a mai postat pe Instagram o amintire de la Mânăstirea Cozia.

Bogdan Rusu la Mânăstirea Cozia, alături de familie
Bogdan Rusu la Mânăstirea Cozia, alături de familie. Sursă foto: Instagram @denise_rusu

Gigi Becali nu l-a mai dat afară de la FCSB pe Florin Achim. Duhovnicul acestuia a intervenit: „Părinte, nu mai fac nimic!”

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să îl dea afară pe Florin Achim, însă a intervenit duhovnicul fotbalistului care nu a bifat niciun minut la FCSB de un an și jumătate: „Florin Achim, eu vă spun sincer. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeți. Eu îl iubesc pe părintele Irimeu foarte mult. A zis că e ucenicul lui și am spus «părinte nu mai zic nimic». Am zis că de ce să mai plece.

ADVERTISEMENT

Băi, Dică, ai făcut ce ai vrut tu, dar vreau și eu doar să-l văd un meci. I-am dat salariu un an și jumătate. De ce să nu-l țin eu pe băiat? Vom avea și meciuri în Cupă. Poate rămâne Achim fundaș dreapta”, a dezvăluit patronul FCSB la Pro Arena.

Gigi Becali nu este foarte mulțumit de Bogdan Rusu, care nu a marcat încă niciun gol, însă credința sa l-ar putea ajuta să rămână la FCSB: „Am văzut că Rusu scârțâie. Avem nevoie de un atacant”, spunea patronul după meciul retur cu Viking.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,95 este cota pentru „1 solist și ambele echipe marchează” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT