Sport

Fanatik a aflat ce accidentare are Bogdan Rusu şi cât lipseşte de pe teren atacantul FCSB. Exclusiv

Bogdan Rusu a ieşit accidentat la pauza meciului FCSB - Hermannstadt, scor 2-2. FANATIK a aflat ce accidentare are atacantul lui Dică şi cât va lipsi de pe teren.
29.08.2022 | 15:35
Fanatik a aflat ce accidentare are Bogdan Rusu si cat lipseste de pe teren atacantul FCSB Exclusiv
Bogdan Rusu, în meciul cu Hermannstadt. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu a fost călcat de Raul Opruţ, în finalul primei reprize a meciului dintre FCSB şi Hermannstadt, scor 2-2. Atacantul roş-albaştrilor nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit la pauză.

Bogdan Rusu va lipsi 10 zile de pe gazon! Are contuzie forte

Din informaţiile FANATIK, diagnosticul accidentării lui Bogdan Rusu este contuzie forte, iar termenul de recuperare este de 10 zile. Atacantul FCSB va rata meciul cu West Ham, din debutul Conference League.

ADVERTISEMENT

Iniţial, atacantul celor de la FCSB a fost suspect de fractură de metatarsian, însă a fost la spital unde a primit veşti mai bune. Bogdan Rusu va rata meciurile cu Farul şi CFR Cluj din SuperLiga, plus meciul cu West Ham.

Atacantul, adus în această vară de la CS Mioveni!

Bogdan Rusu a fost adus în această vară de FCSB de la CS Mioveni. El a bifat deja 8 prezenţe în tricoul roş-albaştrilor în actuala stagiune, însă nu a reuşit să marcheze până acum pentru echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică îl aşteaptă pe Andrea Compagno, cel care urmează să fie prezentat la FCSB. Cei de la FC U Craiova au anunţat deja transferul atacantului italian la echipa lui Gigi Becali pentru 1,5 milioane de euro.

Nicolae Dică are patru soluţii pe postul de atacant central

FCSB îi are pe postul de atacant central pe Andrea Compagno, Bogdan Rusu, Ianis Stoica şi Andrei Dumiter. Gigi Becali a declarat că mai are nevoie de un fundaş central pentru a închide lista de transferuri.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii vor juca la foc automat în perioada următoare, cu meciuri din trei în trei zile. Singurul moment de respiro pentru echipa lui Dică va fi la jumătatea lunii septembrie, când va fi o pauză pentru meciurile internaţionale.

FCSB, 10 transferuri în vară!

FCSB a efectuat 10 transferuri în această vară pentru a fortifica lotul. Roş-albaştrii i-au luat pe: David Miculescu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu, Radu Boboc, Joyksim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, FCSB va evolua miercuri, pe terenul liderului din SuperLiga, Farul Constanţa. În weekend, FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj, pe teren propriu.

  • 32 de ani are Bogdan Rusu
  • 10 zile va lipsi atacantul celor de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 10,50 este cota pentru ”2 și peste 3,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT