News

Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween. Imagini cu cel mai bogat om al planetei. Foto

Elon Musk nu a fost prezent în România la petrecerea de Halloween. Cel mai bogat om al planetei a ajuns la un eveniment organizat de un celebru model.
01.11.2022 | 10:05
Unde a petrecut de fapt Elon Musk de Halloween Imagini cu cel mai bogat om al planetei Foto
Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween. Miliardarul, surprins la petrecerea unui model celebru. Sursa foto: Twitter.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Despre cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, s-a spus că ar fi găzduit o petrecere de Halloween la Castelul Bran, în România.

Unde a petrecut, de fapt, Elon Musk de Halloween. Miliardarul, surprins la petrecerea unui model celebru

Într-un fake news de proporții naționale, se preciza că fondatorul Tesla și SpaceX ar fi invitat miliardari și celebrități la o petrecere de Halloween la Castelul lui Dracula.

ADVERTISEMENT

În realitate, la Bran au ajuns o serie de miliardari și câteva celebrități, însă din rândul lor nu a făcut parte noul proprietar al rețelei Twitter.

Marți dimineață, Elon Musk a postat pe contul său de Twitter câteva imagini de petrecerea de Halloween. Acesta apare alături de mama sa, Maye Musk, costumat în super-erou.

ADVERTISEMENT

O altă fotografie postată pe Twitter îl arată pe miliardarul de 51 de ani coborând dintr-o mașină. Iată și alte ipostaze cu Musk:

Conform celor de la DailyMail, cel mai bogat om al planetei a fost prezent la un eveniment organizat de celebrul model american de origine germană Heidi Klum (49 de ani).

ADVERTISEMENT

Imaginea de marți cu miliardarul a apărut la două zile după ce cea mai mare parte a presei din România a publicat în weekend informația, dovedită falsă ulterior, că Elon Musk ar fi venit la o petrecere de la Castelul Bran.

Elon Musk, îmbrăcat într-un costum de 7.500 de dolari de Halloween

Într-o primă fază, Elon Musk a fost fotografiat sosind la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum într-un costum roșu în stil samurai.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului web al magazinului de costume de lux, Abracadabra NYC, costumul lui Musk face parte din setul Devil’s Champion-Leather Armor, care se vinde cu 7.500 de dolari.

Marți dimineață, site-ul web al magazinului spunea că mai are în stoc un singur astfel de costum.

ADVERTISEMENT
Tags: