Life

Unde a plecat Simona Gherghe după finala Mireasa: ”Sunteți în inima mea”

Simona Gherghe, în vacanță după terminarea show-ului Mireasa. Mesajul transmis de prezentatoarea Antenei 1 fanilor săi.
11.07.2023 | 15:19
Unde a plecat Simona Gherghe dupa finala Mireasa Sunteti in inima mea
Simona Gherghe, în vacanță după terminarea show-ului Mireasa. Mesajul transmis de prezentatoarea Antenei 1 fanilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unde a plecat Simona Gherghe după finala Mireasa. Vedeta le-a spus celor care o urmăresc pe social media că îi păstrează în inima sa. Blondina a terminat recent filmările pentru sezonul 7, câștigat de Maria și Antonio.

Simona Gherghe, în vacanță după terminarea show-ului Mireasa. Mesajul transmis de prezentatoarea Antenei 1 fanilor săi

Simona Gherghe a plecat în vacanță după terminarea show-ului matrimonial Mireasa. Prezentatoarea de la Antena 1 a lăsat un mesaj fanilor săi, declarând că aștepta cu nerăbdare să se bucure de timpul liber alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare nu a spus în ce țară sau oraș va pleca în concediu, pe Instagram apărând doar o imagine alături de două prietene bune, una dintre ele fiind producătoare TV. Blondina radiază de bucurie.

„Carevasăzică sunt în vacanță… Am vrut să postez încă de ieri, dar am adormit lemn cu copiii. Eu încă aștept vacanța ca atunci când eram la școală și număram zilele, cu bucuria și nerăbdarea aia a lucrurilor și locurilor care vor veni.

ADVERTISEMENT

Vara aia cu zile lungi și leneșe, cu aroma de pepene și porumb fiert, cu nuci verzi, cu piele mirosind a mare și a sare, cu bagaje făcute și desfăcute, cu înghețată multă (aici se vor bucura copiii, pentru ei niciodată nu e de ajuns).

Sunt în vacanță și, de azi, voi trăi toate minunile astea! PS. Vă mulțumesc pentru încă un sezon în care ne-ați ales zi de zi! Sunteți în inima mea!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, în concediu mai bine de o lună

Simona Gherghe va sta departe de micile ecrane mai bine de o lună. Prezentatoarea de la Antena 1 a anunțat că va reveni la filmări abia la finalul lunii august. Mai exact, până pe data de 28 își va petrece timpul cu soțul și cei doi copii.

Vedeta va reveni pe sticlă cu același show de televiziune, însă numele i se va schimba puțin. Se va numi Mireasa: Iubire Infinită, blondina precizând în urmă cu câteva zile că s-au înscris deja foarte multe mame.

ADVERTISEMENT

Până la momentul anunțat de Simona Gherghe, la Antena 1 se va difuza emisiunea Provocarea destinului, a doua șansă pentru iubire. La cârma acesteia, care se va filma timp de 5 săptămâni, va fi Dianna Rotaru, originară din Republica Moldova.

Cea mai nouă angajată a postului de televiziune a ajuns să semneze contractul după ce anterior a moderat o ediție a show-ului Mireasa – Capriciile Iubirii. La momentul respectiv Gabriela Cristea era în concediu.

ADVERTISEMENT