Life

Unde locuiește, de fapt, Liviu Vârciu: „Nu o să puteți să intrați, nici să ieșiți”

Liviu Vârciu a dezvăluit care este cea mai mare nemulțumire legată de cartierul bucureștean în care acesta locuiește, într-o postare făcută pe Instagram.
18.02.2023 | 15:40
Unde locuieste de fapt Liviu Varciu Nu o sa puteti sa intrati nici sa iesiti
Liviu Vârciu, prezentator de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu nu e tocmai mulțumit de cartierul în care a ales să locuiască. Prezentatorul de la Antenă stă în nordul Capitalei, în sectorul 1, într-un cartier rezidențial relativ nou, care a început în ultima perioadă să îi dea bătăi de cap.

Liviu Vârciu stă în sectorul 1 al Capitalei: „Pentru cei care vor să se mute aici, vă spun să vă luați bicicletă sau ceva să zboare”

Fostul membru al trupei L.A. stă în Greenfield, unul din cele mai selecte cartiere bucureștene, însă pe cât de select e, pe atât de multe probleme se pare că ar întâmpina vedeta acolo.

ADVERTISEMENT

Într-un filmuleț postat pe Instagram, realizatorul de televiziune le-a spus celor care vor să se mute în zona unde stă el că ar trebui să ajungă la fața locului cu o bicicletă sau vreun aparat de zbor. Cu mașina, pare cam imposibil.

Mai în glumă, mai în serios, realizatorul tv spune că în cartier nu poți nici să intri și nici să ieși din el. „Salutare, vecini din acest cartier minunat în care stăm cu toții! Pentru cei care vor să se mute în acest cartier și să cumpere un apartament în cartierul Greenfield… Trebuie să vă spun că trebuie să vă luați bicicletă sau ceva să zboare.

ADVERTISEMENT

Nu o să puteți să intrați, nici să ieșiti din cartier. Dacă vă cheamă la vizionare în jurul orei 12:00, spuneți că vreți să veniți la ora 16:30 sau 17:00. Eu stau de 25 de minute. Și coada se întinde. Deci faceți o oră să ieșiți din cartierul nostru”, a povestit Liviu Vârciu pe rețeaua de socializare.

Prezentatorul i-a cumpărat recent apartament fiicei sale, Carmina

Cântărețul și prezentatorul tv a conștientizat că trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru a ajunge la el acasă. Dincolo de nemulțumirea exprimată în mediul online, Liviu are și câteva motive de bucurie când vine vorba de locuințe.

ADVERTISEMENT

Spunem asta pentru că recent i-a făcut cadou fiicei sale, Carmina, un apartament cu două camere într-un complex nou, pe care, teoretic, ar fi trebuit să îl achite până la sfârșitul anului trecut.

Vedeta i-a promis fiicei sale că îi va lua casă și mașină și s-a ținut de cuvânt, în cele din urmă. Invitat la Xtra Night Show, omul de televiziune a spus că speră ca fiica lui să se bucure de apartament și să-și găsească de acum un băiat cu mulți bani.

ADVERTISEMENT