Life

Unde lucra Romina, soția lui Piero Ferrari, când s-au cunoscut. Cum l-a cucerit pe miliardarul italian

Unde lucra Romina Gingașu, actuala soție a lui Piero Ferrari, înainte de a se cunoaște cu acesta. Cum a reușit să îl cucerească pe miliardarul italian de la prima întâlnire.
24.08.2022 | 18:27
Unde lucra Romina sotia lui Piero Ferrari cand sau cunoscut Cum la cucerit pe miliardarul italian
Unde lucra Romina, soția lui Piero Ferrari, când s-au cunoscut. Foto: Colaj Fanatik / Flikr.com și ferrari.com
ADVERTISEMENT

Romina Gingașu este femeia care l-a cucerit pe magnatul italian Piero Ferrari. Iată unde lucra aceasta și cum l-a cucerit!

Unde lucra soția lui Piero Ferrari când s-au cunoscut. Cum l-a cucerit românca

Romina Gingașu este căsătorită de anul trecut cu Piero Ferrari, dar cei doi sunt împreună din anul 2016. Acum, miliardarul italian a spus cum a fost cucerit de româncă!

ADVERTISEMENT

Romina și soțul ei, italianul care a moștenit imperiul Ferrari de la Enzo Ferrari, s-au cunoscut în timp ce aceasta a încercat să îi vândă un avion, scrie Cancan.

Românca era agent de vânări pentru o companie și a încercat să îi vândă acestuia un avion. Conform declarațiilor făcute de miliardarul cu o avere estimată la peste 5,5 miliarde de dolari, Romina l-a cucerit cu capacitățile sale de agent de vânzări.

ADVERTISEMENT

Șase luni mai târziu, cei doi s-au întâlnit iar și au decis să iasă în oraș. De atunci, ei au rămas împreună și au devenit soț și soție anul trecut, la o ceremonie realizată în mare secret.

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată…

ADVERTISEMENT

Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari.

Unde au mers în vacanță prima dată

Ulterior, cei doi au făcut și prima vacanță împreună, după cea de-a doua lor întâlnire. De atunci și-au dat seama că nu mai pot sta unul fără altul.

ADVERTISEMENT

„I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul!”, a spus acesta, pentru sursa citată deja.

Ce spune miliardarul italian despre România

Piero Ferrari vine destul de des în România, având în vedere că soția lui este de aici.

Bucureștiul este un oraș care îi place afaceristului italian și cel mai mult se bucură atunci când vede mașini Ferrari pe stradă.

„Am venit în România pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin aici câteodată. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă.

Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”, a mai spus Piero Ferrari.

ADVERTISEMENT
Tags: