Life

Unde lucrează acum iubitul Andreei Marin și ce spune vedeta despre căsătorie: “A venit să clădim o viaţă împreună”

Unde lucrează acum iubitul Andreei Marin și ce spune vedeta despre căsătoria cu acesta? În prezent, Adrian Brâncoveanu petrece mai mult timp în România.
29.04.2022 | 10:06
Unde lucreaza acum iubitul Andreei Marinsi ce spune vedeta despre casatorie A venit sa cladim o viata impreuna
Unde lucrează acum iubitul Andreei Marin. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, a ales să rămână în România, după trei ani în care a fost plecat în Africa. Relația la distanță nu a fost ușoară pentru niciunul dintre ei, însă au reușit să facă față obstacolelor și sunt împreună de mai bine de patru ani.

Unde lucrează acum iubitul Andreei Marin

În prezent, Adrian Brâncoveanu lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, însă de data aceasta petrece mai mult timp în România și nu mai este nevoit să stea atât de mult în Africa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Adrian Brâncoveanu a fost însărcinat cu afaceri în Oman. Vedeta l-a însoțit în deplasările sale, fără a sta însă prea mult. Cei doi au reușit să găsească o soluție pentru a reuși să-și construiască o viață împreună.

“A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa.

ADVERTISEMENT

Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman. (…)

Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate. Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici.

ADVERTISEMENT

Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi.”, a declarat Andreea Marin pentru OK! Magazine.

Ce spune Andreea Marin despre căsătorie

În cadrul aceluiași interviu, “Zâna Surprizelor” a vorbit și despre căsătoria cu actualul partener de viață. Vedeta încă nu simte nevoia să facă acest pas important. În plus, consideră că deja formează o familie și că nu le lipsește nimic.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin este de părere că două persoane pot fi împreună și fără a oficializa relația. Faptul că a fost căsătorită de trei ori a ajutat-o pe vedetă să înțeleagă faptul că un act nu garantează fericirea în cuplu.

Cu toate acestea, nu exclude posibilitatea de a se căsători cu iubitul ei la un moment dat.

“Nu ştiu cum va fi pe viitor, deocamdată noi suntem ca o familie, nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare.

Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire.

Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu.”, a adăugat vedeta.

Adrian Brâncoveanu îi este mereu alături vedetei și o susține în tot ceea ce face. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani.

ADVERTISEMENT