Life

Unde merg Gina Pistol și Smiley în luna de miere. Au ales o destinație de lux

Unde merg Gina Pistol și Smiley în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au ales o destinație de lux pentru a petrece primele zile ca soț și soție.
28.05.2023 | 10:43
Unde merg Gina Pistol si Smiley in luna de miere Au ales o destinatie de lux
Unde merg Gina Pistol și Smiley în luna de miere. Foto Smiley și Gina Pistol / Facebook
ADVERTISEMENT

Unde merg Gina Pistol și Smiley în luna de miere. Au ales o destinație de lux pentru a petrece după nunta de pomină.

Unde merg Gina Pistol și Smiley în luna de miere

Cei doi soți pleacă în luna de miere la o săptămână de la nuntă. Astfel, Gina Pistol și Smiley vor avea timp să-și tragă sufletul după o noapte de pomină.

ADVERTISEMENT

Apoi, cuplul va pleca într-o vacanță de lux, în sudul Franței. Aceasta va reprezenta luna lor de miere, chiar dacă Smiley deja a anunțat că nu vor sta plecați o lună. Gina Pistol și Smiley vor sta mai puțin în luna de miere.

Înainte de plecarea în luna de miere, Smiley se gândește tot la fiica lui. Acesta a spus câteva cuvinte după căsătoria cu Gina Pistol, mărturisind că este plin de speranță că va avea o viață bună cu aceasta.

ADVERTISEMENT

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt”, a spus artistul.

Smiley, dorințe după nunta cu Gina Pistol

Artistul a spus că își dorește să o ajute pe fiica lor să facă tot ceea ce vrea în viață și deja a vorbit și despre apariția unui al doilea copil.

ADVERTISEMENT

„Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley după nunta cu Gina Pistol.

La rândul ei, Gina Pistol a mărturisit că a început să plângă la cununia religioasă. Vedeta a fost extrem de emoționată în momentul în care și-a unit destinul cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

„La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă, da”, a dezvăluit aceasta în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT
Tags: