Life

Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău cu o vacanță de lux în inima Thailandei. Sumă enormă plătită pentru o noapte de cazare

I-a sărbătorit ziua Sofiei și apoi a plecat cu iubitul într-o vacanță de lux. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se relaxează în capitala Thailandei.
29.09.2022 | 13:26
Bianca Dragusanu rasfatata de Gabi Badalau cu o vacanta de lux in inima Thailandei Suma enorma platita pentru o noapte de cazare
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță de lux în Thailanda. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică a sărbătorit cu mare fast aniversarea de șase ani a Sofiei, fiica ei și a lui Victor Slav, iar marți a plecat împreună cu iubitul într-o luxoasă vacanță exotică. În timp ce Claudia Pătrășcanu așteaptă să divorțeze, (încă) soțul ei o răsfață pe iubita lui într-un peisaj de vis.

Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu într-o vacanță de lux după ziua Sofiei

Duminică, 25 septembrie 2022, Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit șase ani. Fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a tratat fetița ca pe o adevărată prințesă. I-a organizat o petrecere în aer liber, cu tematica Barbie.

ADVERTISEMENT

Au îmbrăcat rochițe roz, asortate, iar vedeta chiar a machiat-o pe micuța Sofia, ceea ce a stârnit controverse în spațiul public. De la petrecere nu a lipsit Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu. În schimb, Victor Slav nu a fost prezent, urmând ca a doua zi să o sărbătorească, acasă la el, pe fiica lui.

Și dacă Bianca Drăgușanu a avut weekendul rezervat pentru familie, după aceea, Gabi Bădălău a surprins-o cu o vacanță de lux.

ADVERTISEMENT

Marți, 27 septembrie 2022, afaceristul a luat-o pe iubita sa și au plecat într-un concediu de vis chiar în inima Thailandei.

În timp ce Claudia Pătrășcanu așteaptă să divorțeze, Gabi Bădălău o răsfață pe Bianca Drăgușanu într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bankok.

ADVERTISEMENT

Conform site-urilor de specialitate, pentru o noapte de cazare, omul de afaceri scoate din buzunar aproximativ 3.000 de lei, dar fericirea Biancăi Drăgușanu este de neprețuit.

Imaginile din vacanța de lux publicate de Bianca Drăgușanu

Frumoasa blondină este tratată ca o adevărată prințesă de iubitul său, fiul baronului PSD de Giurgiu, Nicolae Bădălău.  Pe contul său de Instagram, Bianca a publicat o serie de imagini și videoclipuri din vacanța de lux.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta se bucură de muzică simfonică live chiar în recepția hotelului. De asemenea, a imortalizat și fântâna arteziană plină cu nuferi, amplasată în interior.

bianca drăgușanu vacanță de lux
Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini din vacanța de lux.
Foto: colaj Fanatik

Seara, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au distrat la restaurant, situat chiar pe malul apei, fosta asistentă de televiziune delectându-se cu un cocktail special.

Ce probleme a întâmpinat Bianca Drăgușanu când a ajuns în Thailanda: „N-am luat în considerare”

Vacanța, însă, nu a fost lipsită de peripeții. Preocupată mai mult de ceea ce va purta decât de chestiunile administrative, Bianca Drăgușanu a uitat complet de faptul că ar putea avea nevoie de o viză. Din fericire pentru ea, a existat o soluție rapidă.

„M-am grăbit atât de tare pentru a-mi face bagajul și a mă gândi ce aș putea să port în momentul în care plouă, încât am uitat și n-am luat în considerare faptul că s-ar putea să am nevoie de o viză.

La intrare în aeroport am avut nevoie de o viză, viză pe care poți să ți-o cumperi din aeroport înainte să stai la coadă, așa cum am făcut eu, pentru verificarea pașaportului. Deci, dacă ajungeți în Bangkok nu uitați să vă cumpărați viza. Vă fac și poză cu aparatul clasic, o plătiți, nu e foarte scumpă…Taxiul este foarte, foarte ieftin”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.

Claudia Pătrășcanu așteaptă să divorțeze: „El pleacă în vacanță și nu poate”

Vacanța stabilită cu Bianca Drăgușanu a făcut-o pe Claudia Pătrășcanu să răbufnească, după ce, pe 22 septembrie, cântăreața și tatăl copiilor s-au văzut, din nou, în fața magistraților, în procesul de divorț care durează, deja, de aproximativ trei ani. În 2019 au decis să o ia pe drumuri separate și tot de atunci relația dintre ei a trecut prin numeroase etape.

S-au certat, apoi au zis că, de dragul copiilor, sunt prieteni. De altfel, în prima zi de școală le-au fost amândoi alături micuților Nicolas și Gabriel.

Totuși, în acte, despărțirea lor încă nu a avut loc. La ultima înfățișare, cântăreața era cu buletinul în mână și gată să semneze, însă afaceristul a refuzat. Revoltată, solista a declarat că părinții lui Gabi Bădălău nu vor ca el să fie un bărbat liber și, astfel, are și ea de suferit.

Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că soțul său nu a fost de acord nici cu următorul termen din proces, motivând că este în vacanță.

„Doamna președinte cu gura ei a spus că doar semnam, dădeam buletinele și pa. Eram divorțați și rămânea cap de cerere custodia copiilor.

A zis direct, cu voce tare: `ședința este înregistrată, vreți sau nu vreți?` Și el a zis: `nu vreau, doamna președinte`. Mai mult de atât… pe 6 octombrie a vrut să se dea termen, dar el pleacă în vacanță și nu poate. Se amână și… avocații lui sunt puși de taică-su și de maică-sa să țină procesul ăsta cât mai mult”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru FANATIK.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău: „El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele”

Nici relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu a fost lipsită de obstacole. Nu de puține ori s-au separat, dar, până acum, dragostea lor s-a dovedit mai puternică decât orice impediment. În luna iunie a acestui an, într-un interviu acordat pentru FANATIK.ro, vedeta susținea cu tărie că, indiferent de ce se întâmplă, îl iubește pe afacerist. 

„El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice.

Acum nu știu…și dacă spun la altar sau pentru totdeauna, nu ști ce se poate întâmpla. De aia vreau să mă țin de promisiune și să merg pe principiul că un om valorează cât cuvântul lui”, spunea Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT