Life

Surpriză la Antena 1! Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la cuțite

Antena 1 pregătește marele anunț, cel legat de noii jurați de la Chefi la cuțite după plecarea vedetelor postului. Cine se află pe lista scurtă?
14.10.2023 | 19:40
Surpriza la Antena 1 Cine ar putea fi noii jurati de la Chefi la cutite
Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au părăsit Chefi la cuțite, după 13 sezoane. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 nu îi mai ține mult timp pe jar pe fanii Chefi la cuțite! Mona Segall, producătoarea generală de la postul generalist de televiziune ar fi luat deja o decizie clară cu privire la viitoarea formulă a concursului culinar.

Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au deja înlocuitori. Există câteva nume interesante pe lista de la Chefi la cuțite. Unele dintre ele sunt mai puțin cunoscute publicului larg.

ADVERTISEMENT

Până la ora actuală, pe lista scurtă a bucătarilor se află cinci personalități recunoscute pentru priceperea lor în ale gastronomiei. Printre bucătarii vehiculați ca înlocuitori ale celor trei vedete masculine se află Nicolai Tand, Ștefan Popescu, Iosif Ștefănescu, Orlando Zaharia și Florin Ivan.

Numele nu au fost confirmate, însă sunt atribuite ca venind din partea celor care se ocupă de producția acestui show de televiziune. Chefi la cuțite va cunoaște, așadar, schimbări destul de mari în urma plecării celor trei regi au audiențelor. Rămâne de văzut dacă noile personaje cooptate vor reuși să mențină ratingul emisiunii sau concursul va pierde din public.

ADVERTISEMENT

Plecarea celor trei bucătari cunoscuți de la Chefi la cuțite au născut numeroase controverse în mediul virtual. Fanii emisiunii sunt dezamăgiți de faptul că Scărlă, Bontea și Dumitrescu nu vor mai face parte din acest proiect. Concursul a ajuns în toamna asta la cel de-al 13-lea sezon.

Mihai Morar i-a atacat pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Bucătarii au fost atacați de una din fostele vedete ale trustului Intact, Mihai Morar. Fostul realizator al emisiunii „Răi da buni” de la Antena 2, actuala Antena Stars, i-a numit drept lipsiți de recunoștință pe cei trei maeștri în arta culinară. Mihai i-a luat partea producătoarei Monei Segall în toată această poveste.

ADVERTISEMENT

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani.

Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost reacția lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT