Sport

Mircea Sandu a plecat din România! Unde s-a mutat fostul șef FRF: „Am vorbit cu el. O duc bine acolo!”

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit unde s-a mutat Mircea Sandu, fost președinte al Federației Române de Fotbal.
21.10.2021 | 22:41
Mircea Sandu a plecat din Romania Unde sa mutat fostul sef FRF Am vorbit cu el O duc bine acolo
Mircea Sandu a plecat din România! Unde s-a mutat fostul șef FRF: „Am vorbit cu el. O duc bine acolo!”
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu (68 de ani) a fost președintele FRF timp de 24 de ani, în perioada 1990-2014. Acesta a avut și o carieră de fotbalist, reușind să se remarce în tricoul Sportului Studențesc.

Unde s-a mutat Mircea Sandu

Dumitru Dragomir susține că Mircea Sandu s-a mutat, împreună cu familia, în orașul Nisa, din sudul Franței. Totodată, „Mitică” l-a complimentat pe Mircea Sandu, spunând că a fost „cel mai mare” președinete al Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„Mircea Sandu a fost fotbalist mare. Dar ca președinte al Federației a fost cel mai mare în decursul istoriei. Am vorbit cu el. O duc bine acolo. S-a mutat la Nisa cu familia.

În Franța îmi place și mie. Sunt locuri și mai frumoase… Dubaiul îmi place, Canarele. Am mers, dar nu prea mult în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Am avut atâta de muncă, am stat să termin blocurile. O să mă duc acum de sărbători”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

În prezent, Mircea Sandu mai are un singur dosar DIICOT pe rol, pentru delapidare și spălare de bani. Mai exact, fostul șef FRF este acuzat de faptul că instituția, pe care a condus-o, a avut pierderi de 800.000 de euro pentru construirea unui centru de fotbal în Buftea.

ADVERTISEMENT

Mircea Sandu, despre plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României, a anunțat, la finalul partidei cu Armenia, câștigată de „tricolori” cu scorul de 1-0, că va părăsi naționala, după meciul retur cu Liechtenstein.

Mircea Sandu consideră greșit modul în care actuala conducere a FRF-ului a elaborat contractul lui Mirel Rădoi, deoarece nu a ținut cont de posibilitatea ca România să prindă barajul de calificare la CM 2022.

ADVERTISEMENT

„Dacă se ajungea în play-off, contractul se prelungea de drept. Abia în cazul calificării la turneul final prelungirea se făcea de comun acord, în baza unei renegocieri.

Probabil, cei din Federație n-au ținut cont de baraj, ceea ce e în defavoarea instituției, nu a angajatului. Acum poate avea loc o renegociere pe alți termeni, iar Rădoi poate avea alte pretenții pentru a continua”, a declarat, recent, Mircea Sandu, pentru GSP.

În prezent, România se află pe locul 2 din grupa J, cu 13 puncte obținute după opt meciuri jucate.

ADVERTISEMENT