Life

Unde se filmează noul sezon America Express. Mona Segall, supărată pe Gina Pistol: ”Nu mi-a fost ușor”

Producătorii America Express au spus totul despre noul sezon de la America Express! Mona Segall le vrea pe Delia și pe sora ei, Oana Matache, în concurs.
10.03.2023 | 13:00
Unde se filmeaza noul sezon America Express Mona Segall suparata pe Gina Pistol Nu mia fost usor
Mona Segall a oferit detalii despre noul sezon America Express. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici nu s-a încheiat încă America Express, că producătorii pun deja la cale noul sezon. Țările în care se va desfășura competiția au fost alese, iar echipa de casting muncește din greu pentru a selecte cele mai spectaculoase perechi de concurenți.

Unde se va filma următorul sezon America Express? Trei țări le fel de periculoase sunt pe listă

Mona Segall și Robert Lionte- producătorii de la America Express au fost invitați în podcast-ul Fain și Simplu găzduit de Mihai Morar, unde au făcut dezvăluiri exclusive despre America Express. Se fac pregătirile pentru noul sezon și cum Gina Pistol a plecat definitiv de la Antena 1, show-ul va fi prezentat tot de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mona Segall și Robert Lionte au ales deja și țările unde se va desfășura concursul, dar de menționat este că acestea se vor mai putea schimba pe parcurs: „Următorul sezon va fi tot America Express. Columbia, sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina”.

De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1. S-a supărat Mona Segall?

Iar când vine vorba de plecarea Ginei Pistol din televiziune, Mona Segall a dezvăluit care sunt, de fapt, motivele care au determinat-o să renunțe la televiziune, deși este marea sa pasiune. Producătoarea America Express a explicat că a înțeles-o.

ADVERTISEMENT

„Chefi la cuțite nu e ușor de făcut. Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și stătea câteodată până la 2 noaptea. E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea și acum a ales.

Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o fac să se răzgândească. Nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când ia asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele, n-am ales niciodată familia. Nu știu… ”, a explicat Mona Segall.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă America Express sezonul acesta

În spatele America Express se află o echipă de 120 de oameni, ceea ce face ca show-ul să se numere printre cele mai bune din România, dar și printre cele mai scumpe, căci cele 150 de ore săptămânale de difuzare necesită investiții substanțiale.

„Este printre cele mai scumpe. Nu știu cât costă alte show-uri. Noi pe săptămână avem 15 ore de conținut difuzabil în prime time și atunci se scad costurile astea.

ADVERTISEMENT

Cel mai scump de până acum a fost în America și cred că cel de-al doilea sezon a fost cel mai ieftin. Depinde foarte mult de costurile țărilor. De câteva avioane folosim, de cum trecem dintr-o țară în altă”, a mărturisit producătoarea America Express.

Toți acești oameni din spatele show-ului au, de altfel, și o misiune extrem de importantă, să țină secret numele finaliștilor. Totuși, se întâmplă uneori ca numele câștigătorului să se afle înainte de mare finală.

„Tot cast-ul semnează niște contracte și echipa de asemenea, sperăm să nu se afle până la sfârșit, deși există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze aceste lucru.

Nu știm de ce, cui folosește și pentru ce. De cele mai multe ori sunt fake news-uri, uneori le nimeresc. Depinde de cei care se uită dacă cred. Nici mama nu știe cine a câștigat”, a explicat Mona Segall.

Delia și sora ei sunt dorite la America Express: „E foarte greu”

Pentru a se alege echipele de concurenți pentru un nou sezon America Express, echipa de casting lucrează din greu timp de aproape un an. Echipele sunt alese pe sprânceană, pentru a fi asigurat succesul emisiunii.

„Cei care fac casting-ul se întâlnesc cu fiecare dintre aceste echipe, stau de vorbă întregi. De mai multe ori se întâlnesc și cu diverse variante de perechi pentru fiecare vedetă în parte și stau de vorbă mai mult timp, la mese, beau cafele, până încep să simtă oamenii chimia.

De când ne întoarcem până când plecăm suntem într-un casting continuu. Formula finală o știm cu 2 luni înainte, dar sunt perechi care se mai schimbă pe moment”, a spus producătoarea de la Antena 1.

Mona Segall vrea să o convingă pe Delia să se alăture proiectului! Sora ei, Oana Matache, i-ar fi parteneră vedetei

Când vine vorba de cea mai dorită vedetă la America Express, aceea este Delia. Mona Segall și-ar dori să o vadă în competiție cu sora ei, Oana Matache, lucru care pare și mai greu de vizualizat în contextul scandalului care are loc acum în familia lor.

„Delia cu soțul sau cu sora… și cu mama. Până la urmă, Delia cu oricine. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni și se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care mergem de la an la an ca să-i spunem înainte”, a dezvăluit Mona Segall.

Speak a fost în depresie după ce s-a întors din Asia Express

Un alt motiv, pe lângă programul încărcat, pentru care vedetele refuză să participe la America Express este starea pe care o au după ce concursul se termină și adrenalina se risipește. Speak, de exemplu, a fost în depresia câteva luni după ce s-a întors din Asia Express.

„Problema e când se întorc acasă. Speak a fost în depresie 2 luni sau 3 luni și sunt mulți ca el. În momentul în care te întorci, adrenalina îți lipsește și n-a ieșit din casă pentru că nu mai știa ce să facă. Nu-și mai găsea rostul, avea nevoie de cursă, de adrenalină și asta s-a întâmplat”, a mărturisit Mona Segall.

ADVERTISEMENT