Life

Unde va fi botezată fetița Andreei Antonescu. Cântăreața a ales un loc exclusivist

Andreea Antonescu și fetița ei. Cântăreața a ales un loc de fițe pentru acest eveniment și muncește din răsputeri ca acesta să fie perfect!
06.06.2023 | 18:42
Unde va fi botezata fetita Andreei Antonescu Cantareata a ales un loc exclusivist
Unde va fi botezată fetița Andreei Antonescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Unde va fi botezată fetița Andreei Antonescu. Cântăreața face ultimele pregătiri pentru eveniment, care va avea loc foarte curând!

Eveniment mare pentru Andreea Antonescu. Fetița vedetei va fi botezată

Andreea Antonescu a fost în America, iar acum s-a întors în țară și este foarte ocupată cu pregătirea botezului fiicei sale. Deja vedeta a stabilit și data și locul unde se va desfășura marele eveniment. Fetița vedetei va fi botezată într-un loc din mijocul naturii!

ADVERTISEMENT

De la botezul fiicei cele mici a Andreei Antonescu nu va lipsi nici fetița ei mare. Sienna va fi și ea prezentă la eveniment. De altfel, prima născută a vedetei a ținut neapărat să participe la acest eveniment important din viața ei.

Conform declarațiilor vedetei de la Click, Sienna este încântată să facă parte din marele eveniment.

ADVERTISEMENT

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația.

Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!”, a spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Unde va fi botezată fetița Andreei Antonescu. Când are loc marele eveniment

Fetița Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu va fi botezată într-un local exclusivist. Petrecerea de botez va avea loc în Pădurea Snagov, în apropierea Capitalei.

Este vorba despre un loc aflat în mijlocul naturii pentru că așa și-a dorit Andreea Antonescu. Decorul de la eveniment va fi unul spectaculos, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii.

O locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a început să împartă și invitații pentru botezul fiicei sale, care va avea loc la finalul lunii acesteia.

ADVERTISEMENT