Life

Unde va fi înmormântată Stela Enache. Artista și-a ales locul de veci: “Acolo unde este el, voi fi și eu”

Stela Enache și-a ales locul de veci. Unde va fi înmormântată îndrăgita artistă atunci când se va stinge din viață. Persoana lângă care își dorește să fie pentru totdeauna.
17.01.2024 | 18:33
Unde va fi inmormantata Stela Enache Artista sia ales locul de veci Acolo unde este el voi fi si eu
Unde și-a cumpărat artista locul de veci. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Stela Enache a vorbit despre momentul când își va lua rămas bun de la această lume. Îndrăgita artistă în vârstă de 73 de ani a mărturisit în cadrul unui interviu că și-a ales locul de veci. Unde va fi înmormântată? Își dorește să fie lângă o persoană dragă.

Unde și-a ales locul de vechi Stela Enache: “Acolo unde este el, voi fi și eu”

Cântăreața Stela Enache a dezvăluit că i-ar plăcea să fie înmormântată lângă soțul ei, Florin Bogardo. Alături de acesta a avut o căsnicie foarte lungă, de patru decenii. Mariajul a fost unul foarte frumos, Stela Enache neștiind vreodată ce sunt geloziile sau alte episoade tensionante.

ADVERTISEMENT

Stela Enache și-a iubit nespus soțul și îi poartă un dor imens, mai ales pentru modul cum a respectat-o și a ajutat-o să fie ceea ce este astăzi. Din când în când, interpreta mai merge la el la cimitir și îi mulțumește pentru ce i-a dăruit.

Stela Enache îi duce și flori soțului decedat, iar atunci când le primește pe acestea la un spectacol, o parte le ține pentru ea, iar o parte i le oferă regretatului partener de viață. Artistei îi este greu să înțeleagă felul cum funcționează astăzi multe căsnicii.

ADVERTISEMENT

”Foarte des nu mă duc (n.r. la mormântul soțului), dar sigur că mă duc. Este absolut normal să fie așa. Și în preajma sărbătorilor. Îi mulțumesc pentru tot. Dacă nu era el, cine știe, nu știu, dar faptul că am avut o căsnicie frumoasă, faptul că am trăit aproape 40 de ani împreună fără probleme și fără mizerii, fără gelozii, fără ce văd acum și aud acum.

Rar se mai întâmplă. De exemplu, primesc flori la un spectacol. O parte le țin, o parte le duc și îi spun ”Datorită ție am primit aceste flori”. Bineînțeles că și eu am locul de veci lângă soțul meu, absolut normal”, a declarat Stela Enache la Antena Stars, transmite Spynews.

ADVERTISEMENT

Ce este viața pentru Stela Enache

Stela Enache a mai precizat că mormântul său se va afla la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde este îngropat, de fapt, soțul ei. Cântăreața are o viziune aparte despre viață, descriind-o precum o linie între început și sfârșit, care poate fi mai scurtă sau mai lungă, în funcție de cum ne este predestinat.

”Nu la Aleea Artiștilor, pentru că e la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo unde este el, voi fi și eu. Asta este viața, adică în momentul în care te-ai născut, următorul pas este sfârșitul. Linia între una și alta se numește viață.

ADVERTISEMENT

Poate să fie mai scurtă, mai lungă, (viața, n.r) cu probleme, mai, Doamne ferește de probleme de sănătate și așa mai departe. Ce e viața, de fapt?”, a mai detaliat interpreta pentru sursa menționată anterior.

Stela Enache face parte din generația de aur a muzicii românești. Faima a dobândit-o după ce a interpretat celebra melodie ”Ani de liceu” a filmului de succes, ”Liceenii”. Din căsnicia cu compozitorul și cântărețul român Florin Bogardo, Stela Enache are doi copii, mai exact o fiică pe nume Laura Maria Bogardo și un fiu pe nume Anton Marin Bogardo.

ADVERTISEMENT