Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Unde va fi marea surpriză a etapei 27 din SuperLiga. „X solist!”. Pronosticurile specialiștilor la Rapid – Chindia și FC Argeș – FCSB. Video Exclusiv

Astăzi ia startul etapa cu numărul 27 din SuperLiga. Care va fi marea surpriză a rundei în urma pronosticurilor specialiștilor la meciurile Rapid - Chindia și FC Argeș - FCSB.
24.02.2023 | 15:23
Unde va fi marea surpriza a etapei 27 din SuperLiga X solist Pronosticurile specialistilor la Rapid   Chindia si FC Arges  FCSB Video Exclusiv
Pronosticurile specialiștilor Fanatik SuperLiga la meciurile etapei cu numărul 27 din SuperLiga. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Vineri, 24 februarie, meciul FC U Craiova 1948 – CS Mioveni deschide runda cu numărul 27 din SuperLiga, de la ora 18:00. Partida este urmată de UTA Arad – Farul Constanța de la ora 20:30. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au anunțat pronosticurile pentru duelurile din etapa 27 a SuperLigii.

Pronosticurile specialiștilor la meciul FC U Craiova 1948 – CS Mioveni, cel care deschide runda cu numărul 27 din SuperLiga: „Nu e un meci ușor”

FC U Craiova 1948 are șanse la play-off, grație ultimelor trei victorii din SuperLiga. Echipa finanțată de Adrian Mititelu primește vizita celor de la CS Mioveni, iar Nicolae Dică și-a făcut temele înaintea duelului de pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Sunt mai multe meciuri în care ar putea fi surprize începând cu ziua de astăzi. Nu e un meci ușor cu CS Mioveni la FC U Craiova 1948”, au fost cuvintele lui Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Horia Ivanovici are un pronostic clar pentru meciul care le pune față în față pe FC U Craiova 1948 și CS Mioveni. Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA este convins că echipa antrenată de Nicolo Napoli se va impune. „Eu zic că FC U Craiova 1948 va câștiga astăzi cu Mioveni. Nu-i văd pe Mioveni să reziste și la valul ăsta, dar bine se poate întâmpla orice, dar nu-i văd.

ADVERTISEMENT

Iar Sepsi are meci foarte greu cu Hermannstadt. Dacă Mititelu bate vine la două puncte. Să zicem că Sepsi face egal și bate Mititelu. Vin la trei puncte, plus decizie la TAS care nu știi cum se întâmplă”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Pronosticurile pentru al doilea meci al rundei cu numărul 27 din SuperLiga: „Farul are meci greu la Arad”

Farul Constanța are șansa să își consolideze poziția de lider în clasamentul din SuperLiga, vineri, 24 februarie, de la ora 20:30. Echipa lui Gică Hagi joacă în deplasare cu UTA Arad, echipă aflată în criză profundă de rezultate.

ADVERTISEMENT

UTA Arad – Farul, aici nu știu dacă ar fi o surpriză dacă o câștige Farul. Surpriza mare ar fi să câștige UTA”, a spus Mihai Stoichiță, în timp ce pronosticul lui Horia Ivanovici spune că Farul are un meci greu pe terenul arădenilor. „Eu cred că de exemplu Farul are meci foarte greu la UTA Arad”.

Tot un meci greu pentru Farul anticipează și Robert Niță ca urmare a situației disperate în care se află echipa lui Laszlo Balint. „Mai văd că Farul va avea un meci greu la Arad, pentru că sunt într-o situație disperată. UTA nu-și permite să mai piardă puncte acasă indiferent cu cine joacă și o înfrângere, cu atât mai mult că se vor înjumătăți punctele, îi duc mai aproape de Divizia B direct și nu spre meciurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Aștept cu nerăbdare să văd meciul Sepsi – Hermannstadt, pentru că eu cred foarte mult în antrenorul Marius Măldărășanu și în același timp Sepsi are nevoie de cele trei puncte pentru a-și consolida locul 6, pentru a fi siguri că sunt acolo”, a fost pronosticul lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Petrolul Ploiești – CFR Cluj, marea surpriză a etapei cu numărul 27 din SuperLiga: „X solist”

Dănuț Lupu crede că marea surpriză a etapei cu numărul 27 din SuperLiga va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Fostul fotbalist este de părere că meciul campioanei României pe terenul greu al „găzarilor” se va încheia la egalitate.

„Și CFR Cluj are meci la Petrolul. X solist. Pentru că a fost încărcătura din Conference League. Văd marea surpriză la Petrolul – CFR pentru că ne uităm la declarațiile pe care le-au făcut și după discuțiile în care s-au trântit uși, înseamnă că a fost o presiune foarte mare. Nemulțumirea pentru că nu au reușit să facă un rezultat pozitiv.”, a spus Dănuț Lupu.

„Nu poți să stii ce e interior la CFR Cluj. Rezultatul cu Lazio, am înțeles că unii au plecat dezamăgiți de la stadion, s-au trântit uși. Nu știi ce atmosferă e acolo. E un consiliu de conducere al cărui echilibru îl dă Varga. Cu toti ceilalți. Iar echilibrul îl dau banii. Foarte adevărat.

Uneori citesc declarații din acea zonă care contrazic ce știu de eu de la Neluțu Varga. Și am încheiat. Varga și cu Petrescu vor echilibra acest grup dacă există dezechilibre. De-asta se bazează Dan Petrescu pe meciul de la Ploiești, de luni seară. Petrolul e o echipă imprevizibilă, dar ține cont de starea terenului, care nu este grozavă. La fel la UTA, nu este un teren greu. Hagi se duce să joace un fotbal elaborat”, a spus și Mihai Stoichiță.

Rapid, meci greu împotriva Chindiei Târgoviște în Giulești: „O echipă foarte bine organizată”

Robert Niță consideră că Rapid nu va avea viață ușoară deși joacă pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, sâmbătă, 25 februarie, ora 20:00. Fostul jucător al giuleștenilor aduce în față presiunea prin care trec elevii lui Adrian Mutu, dar și organizarea formației antrenate de Toni Petrea.

„Meci foarte greu în Giulești pentru că este o stare de mulțumire. Văd un meci foarte echilibrat și din cauza presiunii pe care o va pune publicul. Va fi și o anume grabă, nerăbdare din partea Rapidului de a deschide scorul și de a tranșa meciul cât mai repede cum s-a întâmplat cu Sepsi, cu Voluntari în Giulești.

E o echipă periculoasă pe contraatac, e o echipă foarte bine organizată și nu cred că va fi un galop de sănătate cum a fost cu Sepsi și cu Voluntari”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB, favorită clară în meciul cu FC Argeș: „Nu le va pune probleme”

FCSB joacă duminică, 26 februarie, ora 20:30 cu FC Argeș. Vicecampioana României este văzută favorită clară împotriva echipei din Pitești.

„FCSB cred că bate la Pitești. Dacă ne luăm după ultimele meciuri pe care le-a jucat FCSB-ul, lejeritatea cu care au evoluat acești copii, eu cred că FCSB va câștiga la Pitești. Nu cred că le va pune Argeș prea multe probleme”, a spus Dănuț Lupu.

„Eu nu văd o surpriză la FC Argeș – FCSB, indiferent de starea gazonului. Vor juca la fel ca acasă , vor fi foarte mulți suporteri steliști în tribună, iar valoarea atât ca jucători, cât și ca echipă este net superioară în favoarea FCSB-ului și forma de moment, de asemenea, îi recomandă. Văd un meci cu mai mult de 1,5 goluri marcate de FCSB”, a completat Robert Niță

Universitatea Craiova o înfruntă pe FC Voluntari, duminică, 26 februarie, de la ora 17:45. Dănuț Lupu consideră că jucătorii olteni se vor încurca în deplasare cu ilfovenii. „Dacă stăm bine și ne gândim, Voluntari au cinci înfrângeri. Au și o situație mai delicată, dar eu cred că mai degrabă un X la Voluntari cu Universitatea Craiova”, a spus fostul fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Puteți urmări Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT