Sport

Universitatea Cluj – FC Voluntari 1-2, în etapa 15 din SuperLiga. Victorie liniștitoare pentru Poenaru

FC Voluntari a obținut o victorie importantă în duelul cu U Cluj. Victoria îi asigură, pentru moment, liniștea lui Ilie Poenaru.
05.11.2023 | 17:12
Universitatea Cluj  FC Voluntari 12 in etapa 15 din SuperLiga Victorie linistitoare pentru Poenaru
FC Voluntari, antrenată de Ilie Poenaru, a câștigat meciul cu U Cluj. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-11-2023
12:19

U Cluj - FC Voluntari 1-2 (Stoica 12 / Nemec 30, Dumiter 61)

Vezi aici video cele mai importante faze.

Min. 90+4: Final de meci. FC Voluntari obține victoria.

Min. 67: Nicolae Carnat primește al doilea cartonaș roșu și este eliminat.

Min. 61: GOL FC Voluntari! Dumiter este servit de Doru Andrei și reușește să înscrie.

Min. 30: GOL FC Voluntari! Rață îi pasează lui Nemec, care înscrie în poarta lui Iliev.

Min. 12: GOL U Cluj! Dan Nistor îi trimite un balon lui Ianis Stoica, care îl învinge pe Jesus Fernandez.

Min. 1: A început meciul.

U Cluj: Iliev – Peteleu, Miron, Mitrea, Chipciu – Cîmpanu, Bic, K. Doukoure, V. Gheorghe – I. Stoica, D. Nistor. Rezerve: Gorcea – Pițian, I. Filip, G. Simion, Fossati, R. Silaghi, F. Ilie, E. Manu, D. Popa. Antrenor: Ovidiu Sabău

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Boboc – Crepulja – Carnat, M. Răduț, Rață, R. Popescu – Nemec. Rezerve: O. Vâlceanu – Aliji, N. Voican, D. Florea, Droppa, A. Cocian, Dumiter, D. Andrei, Paz. Antrenor: Ilie Poenaru

Clasamentul SuperLigii

 

Meciul U Cluj – FC Voluntari are loc duminică, 5 noiembrie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga. Studenții clujeni sunt într-o perioadă excelentă, cu posibilitatea de a participa la lupta pentru play-off și de a se califica în sferturile de finală ale Cupșei României. FC Voluntari se află la polul opus,  alunecare pe tobogan în clasament, antrenoru cu sabia mereu deasupra capului, Ilie Poenaru.

Unde se joacă meciul Universitatea Cluj – FC Voluntari

Confruntarea U Cluj – FC Voluntari se desfășoară duminică, 5 noiembrie, de la ora 15:00 pe stadionul Cluj Arena din orașul de malurile Someșului, în etapa a 15-a din SuperLiga. Universitatea Cluj joacă din ce în ce mai bine, s-a văzut asta și recent, în Cupă, în noul episod al derbyurilor cu CFR, lu fanii sunt mulumiți.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, deși adversarul nu este unul sonor, sunt mari șanse ca în tribune să se afla la acest meci, deși vremea nu mai e deloc prielnică fotbalului, între 7-10.000 de spectatoei, fata spă oarte către victoeia trupa lui Ioan Ovidiu Sabău. Fanii lui U au început să își facă planuri mari, de intrare în play-off.

Cine transmite la TV partida Universitatea Cluj – FC Voluntari

Partida U Cluj – FC Voluntari se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 15:00, pe Cluj Arena, cel mai mare stadion din oraș, în etapa a 15-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Gata cu vremea frumoasă și călduroasă din octombrie. Duminică, 5 noiembrie, va fi toată ziua un cer acopeit și va ploua de mai multe ori în reprize. Temperatura va scădea și ea simțitor, la ora amiezii, care  coincide cu ora startului partidei, urmând a fi în jur de 15 grade. Arbitrul partidei este Cătălin Popa din Pitești.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Cluj – FC Voluntari

Ambele echipe au cam aceleași probleme de lot ca și până acum. Nu au mai apărut nume noi pe lista celor absenți. Astfel, Ioan Ovidiu Sabău nu poate conta nici acum pe aportul a doi oameni importanți în apărare, fundașul central spaniol Maseoro și fundașul stânga Bogdan Vătăjelu. Din nou atacantul Elvis Manu va începe de pe bancă.

ADVERTISEMENT

La FC Voluntari, echipă care are de acum zece meciuri fără victorie, ultima a fost tocmai în luna august, avem pe George Merloi, care va reveni avbia în primăvara anului următor iar cehul Droppa, deși a fost prezent o parte a meciului din Cupă cu Tunari nu a fost inclus în lot, antrenorul Poenaru considerând că încă nu este la randamentul care trebuie după lunga accidentare.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Cluj – FC Voluntari

Nu este nici o surpriză faptul că Universitatea Cluj reprezintă opțiunea caselor de pariuri la câștigarea acestui meci la cota de 1,80. Dacă ilfovenii vor reuși să iasă eio învingători atunci va fi o cotă de 4,80 pentru realizarea lor. Șană dublă X2 are cotă de 1,90 iar un gol înscrris de oaspeți ajunge la cota de 1,70.  Over 1,5 goluri are cotă mare, de 1.45.

ADVERTISEMENT

Sunt doar două meciuri jucate între cele două echoăe la Cluj, în sezonul trecut, în sezonul regulat și în playout. În campionat s-au impus studenții locali cu scorul de 2-1, dar, atenție, în play-out la capătul unui meci dramatic au avut ilfovenii cu scorul de 3-2. Un singur meci s-a jucat la Voluntari, încheiat 0-0.

ADVERTISEMENT