Fotbal intern

Universitatea Craiova a cerut două penalty-uri la Botoșani. Ce decizii a luat Radu Petrescu

21.04.2021 | 19:36
Universitatea Craiova a cerut doua penaltyuri la Botosani Ce decizii a luat Radu Petrescu
ADVERTISEMENT

Botoșani și Craiova s-au întâlnit în a doua rundă a play-off-ului Ligii 1, iar partida a început furibund, trupa lui Marius Croitoru deschizând rapid scorul prin Realdo Fili, în minutul 12, după o greșeală a lui Nicușor Bancu.

La faza imediat următoare, jucătorii oltenilor au cerut un penalty, la o intervenție a lui Andrei Chindriș asupra lui Ivan Mamut, însă arbitrul nu a dictat lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

În minutul 20, moldovenii au cerut la rândul lor un penalty, însă arbitrul i-a acordat cartonașul galben lui Enriko Papa, pentru simulare.

Penalty-ul cerut de jucătorii Craiovei în meciul cu Botoșani

Jucătorii Craiovei au cerut un penalty în minutul 13 al partidei cu FC Botoșani, când Andrei Chindriș a avut o intervenție în careu asupra lui Ivan Mamut.

ADVERTISEMENT

Reluările TV au arătat faptul că fundașul moldovenilor a atins primul mingea, însă s-a împiedicat în momentul intervenției, alunecând după ce a atins mingea și doborându-l pe Mamut.

De cealaltă parte, arbitrul Radu Petrescu a luat o decizie bună când a hotărât să îi acorde cartonașul galben lui Enriko Papa pentru simulare, reluările arătând că elevul lui Marius Croitoru a simulat.

ADVERTISEMENT
Contactul dintre Andrei Chindriș și Ivan Mamut. Sursă foto: captură/digisport.ro
Contactul dintre Andrei Chindriș și Ivan Mamut. Sursă foto: captură/digisport.ro

Craiova a mai cerut un penalty

Radu Petrescu a avut parte de o primă repriză extrem de tensionată, iar în minutul 28, oltenii au mai cerut un penalty la intervenția lui Jonathan Rodrigues asupra lui George Cîmpanu.

Arbitrul i-a acordat cartonașul galben pentru simulare, deși pe reluările TV s-a văzut că mijlocașul moldovenilor l-a călcat pe George Cîmpanu.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis are parte și de contestatari, Basarab Panduru criticând stilul defensiv al antrenorului grec, despre care spune că a „stricat atacul”: „Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo.

Nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis. Betonând apărarea, ai stricat atacul”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,55 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT