Sport

Universitatea Craiova a renunțat la un jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul „alb-albastru”: „Nu este un adio!”

Universitatea Craiova s-a despărțit oficial de Bogdan Vătăjelu, fotbalist cu peste 200 de partide în tricoul „alb-albastru”.
19.06.2023 | 15:35
Universitatea Craiova a renuntat la un jucator cu peste 200 de meciuri in tricoul albalbastru Nu este un adio
Universitatea Craiova a renunțat la un jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul „alb-albastru”: „Nu este un adio!. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Bogdan Vătăjelu la sfârșitul sezonului 2022-2023 din SuperLiga. Internaționalul român era la a doua experiență la formația din Bănie după aventura din Cehia la Sparta Praga și Jablonec.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Bogdan Vătăjelu: „Nu este un adio! Va fi mereu unul dintre noi”

După patru sezoane consecutive în tricoul „alb-albastru”, Bogdan Vătăjelu s-a despărțit de Universitatea Craiova. Fundașul lateral era unul dintre veteranii din vestiarul lui Eugen Neagoe, fiind parte din lotul de jucători care i-a ajutat pe olteni să promoveze în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu a fost om de bază la Universitatea Craiova, fiind titularul de drept al postului de fundaș dreapta în primul „11” al lui Eugen Neagoe. Internaționalul român a ratat play-off-ul din SuperLiga din cauza unei accidentări suferite în timpul meciului cu UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Totuși, Bogdan Vătăjelu nu duce lipsă de oferte după perioada petrecută la formația din Bănie. Internaționalul român este dorit la Farul Constanța de către Gică Hagi, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | Îți mulțumim pentru tot, Bogdane! Nu este un adio, ci mai degrabă un “La revedere, pe data viitoare!”, căci Bogdan Vătăjelu va fi mereu unul dintre noi. Pentru loialitatea și devotamentul tău în tricoul Universității, îți suntem cu toții recunoscători.

Căpitan, Idol al tribunelor. A contribuit la promovarea din 2014. A cucerit Cupa României. A cucerit SuperCupa României. 236 de meciuri. 18.671 de minute. 13 goluri și 16 assisturi. TOATE ACESTEA PENTRU UNIVERSITATEA!  Îți dorim mult succes mai departe, Bogdan! Craiova va fi mereu casa ta!”, scrie în postarea Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Plecări pe bandă rulantă la Universitatea Craiova după ratarea cupelor europene

Eugen Neagoe își reconstruiește lotul la Universitatea Craiova pentru următoarea ediție din SuperLiga. Oltenii s-au despărțit de nu mai puțin de șapte jucători în această vară și inclusiv președintele clubului, Sorin Cârțu, și-a anunțat retragerea din fotbal din Bănie.

Rivaldinho, Bogdan Mitrea, Valerică Găman, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca, Ivan Martic și Bogdan Vătăjelu sunt jucătorii de care Universitatea Craiova s-a despărțit până acum. Alexandru Mitriță este singurul transfer pe care oltenii l-au prezentat, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Piticul” a avut parte de o prezentare cu fast la Universitatea Craiova în Centrul Vechi al orașului, chiar în mijlocul suporterilor „alb-albaștrilor”. Mijlocașul este așteptat să contribuie decisiv la formația din Bănie, iar trupa lui Eugen Neagoe să aibă un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 6.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT