Sport

Universitatea Craiova renunță la încă un titular după ratarea cupelor europene. E dorit de Gică Hagi la campioana Farul. Exclusiv

Universitatea Craiova se va despărți de încă un titular după ratarea cupelor europene. Fotbalistul este dorit de Gică Hagi la Farul.
06.06.2023 | 15:32
Universitatea Craiova renunta la inca un titular dupa ratarea cupelor europene E dorit de Gica Hagi la campioana Farul Exclusiv
Bogdan Vătăjelu nu mai este dorit la Universitatea Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu ia în calcul activarea clauzei de prelungire a contractului lui Bogdan Vătăjelu. Fundașul lateral este următorul pe listă care va părăsi formația din Bănie după ratarea cupelor europene. Din informațiile FANATIK, Gică Hagi îl vrea pe Bogdan Vătăjelu la campioana Farul, iar mutarea are șanse mari să se materializeze.

Universitatea Craiova renunță la Bogdan Vătăjelu după ratarea cupelor europene

Universitatea Craiova a ratat dramatic barajul pentru Conference League, după ce a pierdut în ultima etapă a play-off-ului, scor 0-1 cu Sepsi, iar eșecul nu a rămas fără urmări pentru mai mulți dintre jucători. Bogdan Mitrea a părăsit formația din Bănie și a mers la U Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Totodată, Universitatea Craiova s-a despărțit și de Valerică Găman, iar următorul pe listă este Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Fundașul de 30 de ani se află la final de contract cu Universitatea Craiova, iar patronul Mihai Rotaru a luat decizia de a nu-i oferi o prelungire. Eugen Neagoe are soluții în ambele flancuri ale apărării. În partea stângă, „Geană” se poate baza pe Basilio Ndong și Nicușor Bancu. Internaționalul român va reveni după accidentarea care l-a ținut indisponibil o mare parte a stagiunii recent încheiate.

De asemenea, în partea dreaptă, Universitatea Craiova îi are pe Ștefan Vlădoiu și Ionuț Mitran. Fundașul de 21 de ani reprezintă o soluție viabilă pentru Universitatea Craiova referitor la regula U21 și va fi păstrat în lot după ce a fost împrumutat la CSM Slatina. Ionuț Mitran are și 6 apariții în tricoul naționalei României U20, iar în mod normal va fi titular în sezonul viitor la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu, dorit de Gică Hagi la campioana Farul

Printre posibilele viitoare destinații ale lui Bogdan Vătăjelu se numără și Farul. Din informațiile FANATIK, fundașul cu două apariții în naționala României este primul pe lista de transferuri a lui Gică Hagi. În cazul în care mutarea în lotul campioanei nu se va oficializa, deși sunt șanse mari, Bogdan Vătăjelu poate ajunge în lotul altor două rivale ale Universității Craiova.

Este vorba despre U Cluj, unde poate fi coleg cu Bogdan Mitrea. Fundașul lateral ar putea ajunge gratis în lotul „șepcilor roșii”, care îl vor avea antrenor principal pe Toni Petrea după despărțirea de Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

În aceeași ordine de idei, Bogdan Vătăjelu reprezintă unul dintre punctele de atracție și pe lista de transferuri a celor de la Rapid. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că giuleștenii au vrut să-l transfere pe olandezul Bradley De Nooijer, fost jucător la Farul, însă mutarea a picat din cauza unei accidentări a fotbalistului de la TSKA Sofia.

Astfel, clubul „alb-vișiniu” s-a reorientat către Bogdan Vătăjelu, pe care Adrian Mutu îl vrea sub comanda sa. „Briliantul” are nevoie de întăriri pe postul de fundaș stânga, deoarece titular este Junior Morais, ajuns la 36 de ani, în timp ce rezerva brazilianului, Florin Ștefan, nu a avut evoluții consistente.

ADVERTISEMENT

În actuala perioadă de mercato, Universitatea Craiova l-a transferat pe Alexandru Mitriță, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul revenit după o pauză de patru ani în Bănie a semnat un contract valabil pe trei sezoane.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 6.00 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024: Universitatea Craiova” 

ADVERTISEMENT