Sport

Universitatea Craiova a scos la vânzare bilete pentru meciul din Albania, cu FK Vllaznia. Cât costă și de unde pot fi achiziționate

Universitatea Craiova are nevoie de susținerea fanilor la cel mai important meci al startului de sezon. Oltenii își cheamă suporterii în Albania, la meciul cu FK Vllaznia, din turul 2 preliminar al Conference League.
14.07.2022 | 09:24
Universitatea Craiova a scos la vanzare bilete pentru meciul din Albania cu FK Vllaznia Cat costa si de unde pot fi achizitionate
Universitatea Craiova a scos la vânzare bilete pentru meciul din Albania, cu FK Vllaznia. Cât costă și de unde pot fi achiziționate. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul tur cu FK Vllaznia, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, e meciul debutului de sezon pentru Universitatea Craiova. „Știința” va juca în deplasare, iar ultrașii olteni se pregătesc deja de două săptămâni să ia cu asalt arena din Shkoder. Miercuri, 13 iulie, conducerea alb-albaștrilor a pus în vânzare și tichetele pentru acest duel.

Universitatea Craiova vinde bilete la meciul cu FK Vllaznia din Albania

FK Vllaznia și Universitatea Craiova se vor duela pe 21 iulie, pe stadionul Loro Borici, începând cu ora 22:00. Returul este programat o săptămână mai târziu, pe 28 iulie, în Bănie. Echipa lui Laszlo Balint așteaptă o susținere masivă încă din prima manșă.

ADVERTISEMENT

Conducerea „Științei” a anunțat că biletele pentru Vllaznia – U Craiova pot fi achiziționate de pe site-ul al.ebileta.al sau de la stadionul gazdelor. Prețul unui tichet este de aproximativ 8,4 RON, iar sectorul în care vor sta „leii” se regăsește în Tribuna E5.

„OFICIAL | BILETE LA MECIUL CU VLLAZNIA DIN ALBANIA

Suporterii Universității Craiova, care doresc să fie alături de ‘leii’ Științei pe stadionul ‘Loro Boriçi’ din Shkodër, trebuie să achite 200 LEKE (aproximativ 8,4 RON), acesta fiind prețul unui bilet în Tribuna E5, sector destinat exclusiv alb-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi achiziționate atât online, accesând acest link: https://bit.ly/3nYcv0n, cât și joi, 21 iulie 2022, de la arena ‘Loro Boriçi’.

Partida tur din UEFA Conference League dintre KF Vllaznia și Universitatea Craiova se va disputa joi, 21 iulie 2022, de la ora locală 21:00 (22:00 – ora României)”, a scris Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

500 de ultrași ai alb-albaștrilor sunt așteptați să facă deplasarea la Shkoder

Ultrașii U Craiova au anunțat încă de acum două săptămâni că își vor susține puternic favoriții. Aproximativ 500 de fani ai echipei condusă de Laszlo Balint vor merge în Albania pentru primul meci cu Vllaznia. „Știința” nu a mai avut parte de o asemenea susținere în străinătate din 2019, de la un jucat cu Honved, la Gyor.

Deplasarea va fi organizată de Peluza Nord Craiova și va fi formată din transport și o noapte de cazare, la prețul de 350 RON. Totuși, la Shkoder vor merge și mulți suporteri ai alb-albaștrilor pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT