Sport

Universitatea Craiova are doi noi sponsori majori: o companie importantă și un colos petrolier de peste 1 miliard de euro

Universitatea Craiova a reuşit să atragă doi noi sponsori majori: OSCAR, un colos petrolier de peste 1 miliard de euro și Pinum, o companie italiană cu profit de milioane de euro.
09.02.2024 | 17:36
Universitatea Craiova are doi noi sponsori majori o companie importanta si un colos petrolier de peste 1 miliard de euro
Lovitură pentru Universitatea Craiova! O companie imensă și un colos cu o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro sunt sponsorii oltenilor. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova „transferă” două nume importante în cadrul sponsorilor în 2024 după ce au anunțat și că Damila a devenit partenerul „alb-albaștrilor”. Gruparea din Bănie a anunțat că OSCAR  Downstream și Nusco Pinum se alătură proiectului spre performanță.

Oscar, colosul petrolier cu o cifră de afaceri de 1.400.000.000 euro

Înaintea derby-ului studențesc cu U Cluj, Universitatea Craiova anunță doi sponsori importanți care se alătură proiectului grupării din Bănie. După ce au anunțat că Damila este sponsor platinum, „alb-albaștrii” au mai pregătit două mutări impresionante pe plan administrativ.

ADVERTISEMENT

Un alt gigant cu o cifră de afaceri impresionantă se alătură Universității Craiova, iar oltenii au făcut anunțul deja pe paginile de socializare. Este vorba de OSCAR Downstream, un colos cu o cifră de afacere de peste un miliard de euro.

OSCAR Downstream este cel mai mare jucător independent de pe piaţa petrolieră locală. Compania  a fost înființată în 2001 și face parte din Alfa Group, un grup sută la sută românesc, ce reunește o gamă largă de companii din diverse domenii. OSCAR Downstream este deţinut de omul de afaceri Alin Niculae.

ADVERTISEMENT

Colosul OSCAR Downstream are o cifră de afaceri de 1,43 miliarde de euro, iar datele financiare arată o creștere de 88% în anul 2022 față de 2021. OSCAR Downstream a înregistrat în 2022 un profit de 70,3 milioane de euro, cu 18% mai mult decât în anul 2021. OSCAR Downstream are parteneri din diverse domeni: firme de transport, construcții, agricultură sau orice alt tip de afacere.

„OFICIAL | Știința și OSCAR Downstream, împreună spre performanță! Ziua meciului cu Universitatea Cluj aduce în arenǎ un nou Partener Platinum al clubului nostru, compania OSCAR Downstream. OSCAR Downstream este o companie parte din Alfa Group, un grup sută la sută românesc, ce reunește o gamă largă de companii din diverse domenii.

ADVERTISEMENT

OSCAR Downstream este în prezent cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, în top 5 jucători, cu un portofoliu vast de servicii și produse B2B și o dezvoltare naturală spre B2C, prin benzinăriile în franciză, RO Concept OSCAR. Bun venit în familia noastră, OSCAR Downstream!”, au scris oltenii.

Grupul italian Nusco Pinum, partener premium al Universităţii Craiova

Nusco Pinum este o altă companie de afaceri imensă din piața românească care va fi alături de Universitatea Craiova. Compania cu capital româno-italian va fi sponsorul premium al „alb-albaștrilor” pentru următoarele sezoane.

ADVERTISEMENT

Pinum Doors & Windows, companie româno-italiană si a grupului italian Nusco, con­trolat de familia Nusco, a fost fondată în anul 1992, în Bucuresti.  Pinum Doors & Windows a devenit unul dintre cei mai importanti lideri în domeniul proiectării și producției de uși de interior, uși de exterior dar și a tâmplăriei exterioare.

Pinum Doors & Windows a încheiat anul 2022 cu un venit de peste 22 de mili­oane de euro, o creştere de 30% faţă de anul precedent ca urmare a cererii în creştere înregistrate anul trecut, atât la nivel local cât şi european. Compania, care are în jur 200 de angajați.

„OFICIAL | Știința și Pinum Doors & Windows, împreună spre performanță! Universitatea Craiova, alături de noul partener Platinum Pinum, cel mai important producător și comerciant de uși, ferestre și parchet din România.

Arhitectura de interior și exterior este într-o continuă schimbare, fie că vorbim de orașe mari, unde modernismul primează sau orașe cu încărcătură istorică ce încă își păstrează arhitectură consacrată. Pinum Doors & Windows este mereu în întâmpinarea acestor schimbări, oferind soluții unice în materie de design.

Pinum Doors & Windows lucrează cu cei mai buni specialiști în domeniu, plasând astfel procesul de design și producție la cele mai înalte standarde naționale și internaționale. Bun venit în familia noastră, Pinum!”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova - Universitatea Cluj