Sport

Universitatea Craiova, bilete la pachet pentru meciurile cu Rapid și Oțelul Galați! Promoție pentru suporteri

Universitatea Craiova a scos la vânzare bilete la pachet pentru confruntările cu Rapid București din SuperLiga și Oțelul Galați din Cupa României Betano.
20.03.2024 | 10:46
Universitatea Craiova bilete la pachet pentru meciurile cu Rapid si Otelul Galati Promotie pentru suporteri
Universitatea Craiova, bilete la pachet pentru meciurile cu Rapid și Oțelul Galați! Promoție pentru suporteri. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” au luat pauză în SuperLiga, iar suporterii au aproximativ două săptămâni pentru a se pregăti de derby-urile din play-off și Cupa României Betano. Universitatea Craiova a scos la vânzare bilete la pachet pentru meciurile cu Rapid și Oțelul Galați.

Universitatea Craiova, promoție pentru suporteri! Bilete la pachet pentru meciurile cu Rapid și Oțelul Galați

Ivaylo Petev i-a redresat pe „alb-albaștri” în SuperLiga, iar Universitatea Craiova are șanse din ce în ce mai mari la îndeplinirea obiectivului propus: podiumul și calificarea în cupele europene. Gruparea din Bănie s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la CFR Cluj, iar Mihai Rotaru pune presiune și pe FCSB.

ADVERTISEMENT

După pauza competițională din SuperLiga, Universitatea Craiova revine pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru derby-ul cu Rapid București. Urmează și confruntarea din sferturile Cupei României Betano cu Oțelul Galați.

Oficialii Universității Craiova au pregătit o promoție pentru suporteri și au pus la vânzare bilete la pachet pentru cele două confruntări. Tichetele pot fi achiziționate și individual, însă prețul acestora este unul mai ridicat.

ADVERTISEMENT

Biletele se pot achiziționa online, dar și de la punctele tradiționale ale Universității Craiova din Cetatea Băniei. Formația finanțată de Mihai Rotaru anunță că tichetele vor fi disponibile în curând și la punctul de vânzare de lângă Sala Polivalentă.

„OFICIAL | BILETE CU RAPID ȘI OȚELUL. Universitatea Craiova a lansat biletele pentru jocurile cu FC Rapid 1923 și SC Otelul Galati, atât la pachet, cât și individual, pentru fiecare meci în parte. Împreună pentru Știința pe ambele fronturi: SuperLiga și Cupa României!

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi achiziționate: Online. Magazinul oficial din Electroputere Mall. Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour). În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă”.

Cot costă biletele? Ce trebuie să facă suporterii care își cumpără tichete la pachet

Universitatea Craiova anunță și ce trebuie să facă suporterii, care își cumpără bilete la pachet pentru partidele cu Rapid București și Oțelul Galați. Fanii sunt obligați să își păstreze tichetul până la ora partidei următoare pentru a intra pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Prețurile biletelor (PACHET): Peluza Nord – 30 RON. Tribuna a II-a – 60 RON. Tribuna I – 100 RON. Tribuna VIP – 200 RON. Prețurile biletelor (INDIVIDUAL):Peluza Nord – 20 RON. Tribuna a II-a – 40RON. Tribuna I – 60 RON. Tribuna VIP – 125 RON

IMPORTANT: Tichetul emis trebuie păstrat după meciul cu FC Rapid pentru a facilita accesul și la partida cu Oțelul. În situația nefericită in care biletul este deteriorat sau pierdut, Clubul Universitatea Craiova nu-și asumă responsabilitatea permiterii accesului în incinta stadionului „Ion Oblemenco” sau returnarea contravalorii tichetului pentru pachet.

Abonații Universității Craiova pot intra la partida cu Oțelul Galați din Cupa României pe baza cardului emis de club. Închide televizorul și hai pe stadion!”, a transmis Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid