Sport

Universitatea Craiova, doi jucători aproape de transferuri în Serie A. Au fost urmăriți de fiul impresar al lui Marcello Lippi

Evoluțiile bune ale Universității Craiova nu au trecut neobservate de agenții de jucători din străinătate. Davide Lippi, fiul celebrului Marcello Lippi, a venit în România pentru a urmări doi olteni.
30.04.2022 | 13:00
Universitatea Craiova doi jucatori aproape de transferuri in Serie A Au fost urmariti de fiul impresar al lui Marcello Lippi
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova ar putea pierde doi jucători importanți la sfârșitul actualului campionat. Giovanni Becali a dezvăluit că impresarul Davide Lippi, fiul fostului antrenor Marcello Lippi, monitorizează atent evoluțiile oltenilor.

Giovanni Becali a nominalizat jucătorii urmăriți de Davide Lippi

Davide Lippi este reprezentantul agenției belgiene de impresariat InvictiGroup și a fost recent în România pentru a urmări doi dintre jucătorii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Fostul impresar Giovanni Becali a spus că italianul a asistat la mai multe partide din Casa Pariurilor Liga 1 și va întocmi un dosar despre fotbaliștii urmăriți, pentru a pregăti eventualele oferte pentru aceștia.

”Davide Lippi a fost aici. M-a sunat mai târziu. I-am zis: «Ești în România și nu l-ai chemat pe Giovanni?».  Mi-a spus că a făcut o greșeală.

ADVERTISEMENT

A zis: «Scuză-mă. Am fost fraier. Am venit aici cu niște oameni care m-au invitat». I-am spus «Una e una, alta e alta». A venit pentru cei de la Craiova, Markovic și Screciu. 

A fost la meciul Rapidului și urma să se ducă la Voluntari. I-am spus «Vino la mine, la o cafea. Stadionul e la 1 kilometru de casă», dar era cu oamenii care l-au invitat”, a povestiti Giovanni Becali, la Digi Sport, citat de GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Jovan Markovic și Vladimir Screciu

Jovan Markovic este golgheterul Universității Craiova, cu 13 goluri reușite în acest sezon, șapte dintre acestea fiind marcate numai în această primăvară.

Evaluat la doar 800.000 de euro, atacantul oltean este extrem de atractiv pentru cluburile din străinătate. La doar 21 de ani, internaționalul român are timpul de partea lui pentru a exploda într-un campionat important.

ADVERTISEMENT

Apărătorul central Vladimir Screciu a avut deja o experiență într-un campionat din străinătate. În perioada 2018 – 2020 a fost legitimat la Genk, în Belgia, și și-a trecut în palmares titlul de campion și Supercupa.

În vara anului 2020 Screciu a fost repatriat la Universitatea Craiova, echipă care l-a lansat în fotbalul mare și care a încasat 2 milioane de euro în schimbul său, de la Genk, în 2018.

La cei 22 de ani ai săi, Screciu s-a impus în echipa antrenată la Leurențiu Reghecampf. Din cele 34 de jocuri în care a evoluat, în 31 a fost titular.

32 de meciuri și 13 goluri are Jovan Marlovic în actualul sezon de Casa Pariurilor Liga 1

34 de partide a adunat în primul eșalon al României, în actualul campionat, Vladimir Screciu


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 3,45 este cota pentru ”peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT