Sport

Universitatea Craiova exultă după decizia instanței: „Palmaresul este acasă”. Reacțiile ironice ale fanilor

Suporterii „alb-albaștrilor” sunt în al nouălea cer după câștigarea palmaresului Universității Craiova, iar oltenii au luat cu asalt rețelele de socializare.
10.07.2023 | 15:00
Universitatea Craiova exulta dupa decizia instantei Palmaresul este acasa Reactiile ironice ale fanilor
Universitatea Craiova exultă după decizia instanței: „Palmaresul este acasă”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține palmaresul istoric și tot ceea ce derivă din acesta, așa cum a decis Curtea de Apel Timișoara. Formația din Bănie i-a anunțat pe suporterii despre decizia instanței, iar fanii „alb-albaștrilor” au luat cu asalt rubrica de comentarii.

Universitatea Craiova are palmaresul istoric după decizia bombă a instanței: „S-a pronunțat astăzi și a consfințit încă o dată”

Universitatea Craiova bifează o victorie în lupta pentru palmaresul istoric înaintea startului din SuperLiga. Clubul Sportiv a câștigat palmaresul și tot ceea ce derivă din acesta, așa cum Curtea de Apel Timișoara a anunțat în această zi.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a ratat ocazia de a comunica suporterilor decizia instanței după o lungă așteptare. Pavel Badea a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după decizia bombă a Curții de Apel Timișoara, fiind sigur de hotărârea în acest caz.

„Palmaresul este ACASĂ! Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat astăzi și a consfințit încă o dată: Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține palmaresul istoric și tot ceea ce derivă din el. A meritat”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Reacțiile suporterilor Universității Craiova nu au întârziat să apară după postarea de pe pagina oficială de Facebook. Aceștia așteptau decizia de mai mult timp și spune că este una „firească, normală și legală” după comunicatul Curții de Apel Timișoara.

„Nu trebuie felicitat nimeni, este o decizie normală și firească, conform legii. Mie îmi pare rău că a durat foarte mult timp pentru a lua o decizie firească, normală și legală”, „În sfârșit… O decizie normală și firească, s-a făcut dreptate”, 

ADVERTISEMENT

„Noi nu aveam niciun dubiu, acum nu mai poate avea nimeni”, „Universitatea Craiova este doar una, Oblemenco plin la fiecare meci”, Au confirmat ceea ce era evident, nimic important”, „Ceilalți ar trebui să își schimbe stema și culorile”, spun suporterii.

Suporterii Universității Craiova, val de ironii după câștigarea palmaresului: „Mititeii să se spele pe cap cu SRL-ul lor”

Pavel Badea a explicat procesul în exclusivitate pentru FANATIK și a mărturisit că Adrian Mititelu nu a fost parte din caz. Suporterii „alb-albaștrilor” au găsit ocazia potrivită să îi ironizeze pe rivalii din oraș după câștigarea palmaresului istoric.

ADVERTISEMENT

„Doamne ajută că s-a făcut dreptate, iubesc echipa asta mai mult decât orice”, „A meritat și va merita efortul să am abonament în fiecare stagiune”, „Mititelul: «De fapt, prin această decizie, noi am câștigat o bătălie foarte importantă în fața celor de la CSU»”

„Era și cazul ca palmaresul să fie acolo unde este locul”, „Cu această decizie se adeverește încă o dată că UCV este Știința pentru totdeauna, așa că mititeii să se spele pe cap cu SRL-ul lor”, au scris suporterii Universității Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT