Sport

Ovidiu Hațegan, bornă importantă la Universitatea Craiova – Petrolul. Anunțul oltenilor

Pentru Ovidiu Hațegan, Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești reprezintă un meci important în cariera sa de arbitru.
22.10.2023 | 10:59
Ovidiu Hategan borna importanta la Universitatea Craiova  Petrolul Anuntul oltenilor
Pentru Ovidiu Hațegan, Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești reprezintă un meci important în cariera sa de arbitru. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan este unul dintre cei mai buni arbitri români. De-a lungul carierei, acesta a oficializat numeroase dueluri în România, dar și în Europa. Astfel, pentru Hațegan, duelul de duminică, 22 octombrie, dintre Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești, reprezintă un meci important și va atinge o nouă bornă.

Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, meci important pentru Ovidiu Hațegan

Pentru Ovidiu Hațegan, Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești reprezintă un meci important în carieră. Arbitru va atinge borna de 300 de meciuri în care s-a aflat la centrul terenului în prima ligă din România.

ADVERTISEMENT

Oltenii au publicat un text, alături de o poză, pe Social Media, în care au anunțat oficial performanța arădeanului. Totodată, craiovenii i-au anunțat și pe asistenții lui Ovidiu Hațegan, alături de ceilalți oficiali din camera VAR.

“Ovidiu Hațegan va arbitra Universitatea Craiova vs FC Petrolul Ploiesti. Arbitrul arădean atinge o bornă importantă: va fluiera mâine în cel de-al 300-lea său meci pe prima scenă din România.

ADVERTISEMENT

A1: Neacşu George Florin, A2: Danşa Ciprian Florin Arbitru, VAR: Coza Ionuţ, Arbitru AVAR: Costreie Sorin, R1: Demetrescu Iuliana Elena, Obs. arbitri: Grigorescu Nicolae”, au anunțat cei de la Universitatea Craiova pe Facebook.

509 zile a stat Ovidiu Hațegan pe bară

Ovidiu Hațegan arbitrează în primul eșalon al României din 2006. Doi ani mai târziu, arădeanul a devenit arbitru FIFA, iar din 2015 face parte din elita arbitrilor UEFA. În urma unor complicații la inimă din luna martie a anului trecut, Hațegan a fost nevoit să facă o pauză. Momentul revenirii a venit într-un meci tot al Universității Craiova, cu Oțelul Galați. După 509 zile în care nu mai arbitrase în prima ligă din România.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a vorbit imediat după finalul meciului, mulțumindu-le tuturor celor care au fost alături de el în momentele dificile prin care a trecut: “Am simțit căldura tuturor, m-am bucurat pentru revenire. A fost un moment foarte plăcut și emoționant.

După 16 luni, a fost un moment dificil în viața mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt bine, probabil mi-a dat Dumnezeu un semn să fac o pauză. Kyros, Federația… toată lumea a fost alături de mine și am clădit totul pentru a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold, mi-au spus că pot reveni, doar să-mi pregătesc pașii așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

M-am pregătit, nu mi-am asumat niciun risc și mă bucur că sunt din nou în postura de arbitru. Sunt niște trăiri care se explică greu prin cuvinte. Am avut sprijinul familiei, soția și copiii au fost alături de mine. Vreau să le spun că îi iubesc și că ne vedem mâine acasă.

Am primit multe mesaje pe rețelele de socializare, pe telefon, le mulțumesc medicilor și familiei care a suferit în toată această perioadă. Nu au fost momente dificile, pentru că imediat după acel incident din viața mea, acea cumpănă, mi-am resetat tot și am plecat pe ideea că arbitrajul face parte din trecut.

N-am considerat că am pierdut ceva, ci că am câștigat ceva, adică dreptul de a avea o a doua viață. Iar mulți nu au ocazia aceasta, îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu îmi fac niciun plan, iau fiecare zi așa cum este ea. Le mulțumesc încă o dată celor care au fost alături de mine”.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români