Sport

Jucătorii Universității Craiova au prins aripi după un debut perfect în play-off: „Suntem într-un moment bun și vrem să ajungem cât mai sus posibil”

Alb-albaștrii sunt optimiști după debutul perfect în play-off și cea de-a șaptea victorie consecutivă. Marcator al unui gol în poarta argeșenilor, Gustavo a dezvăluit obiectivul echipei sale.
11.03.2022 | 23:37
Jucatorii Universitatii Craiova au prins aripi dupa un debut perfect in playoff Suntem intrun moment bun si vrem sa ajungem cat mai sus posibil
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, după o victorie la scor de neprezentare, 3-0, pe propriul teren, în fața lui FC Argeș. Golurile au fost marcate de Gustavo (23), Roguljic (83) și Baiaram (84).

Jucătorii Universității Craiova jubilează după debutul perfect din play-off.

Imediat după fluierul final al partidei care a consemnat, totodată, cel de-al șaptelea succes consecutiv, Gustavo s-a arătat încântat de jocul întregii echipe și a vorbit despre obiectivul fixat pentru ultima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit. Încă o dată, am ajutat echipa, am dat gol, am câștigat si asta e foarte important pentru noi. Am ajuns la șapte victorii la rând și trebuie să continuăm așa. Suntem într-un moment bun, trebuie să jucăm meci după meci și să ajungem cât mai sus posibil.

Vedem apoi unde terminăm campionatul. Cred că am avut o pregătire foarte bună și aici, și în Austria, suntem mai agresivi, avem o mentalitate pozitivă și se vede”, a declarat micuțul mijlocaș brazilian al oltenilor, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram, despre forma excelentă a oltenilor „Muncă multă și seriozitate”

Prezent, de asemenea, la flash-interviu, Ștefan Baiaram – cel care a închis tabela echipei cu o execuție sigură, în urma unui contraatac – a dezvăluit secretul formei de invidiat a „juveților”, care tocmai și-au trecut în cont cea de-a șaptea victorie consecutivă.

Ne bucurăm că am adus cele trei puncte și că am început cu dreptul acest play-off. A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, care a acumulat multe puncte în campionat, știam acest lucru și ne bucurăm că am învins.

ADVERTISEMENT

Poate nu ne așteptam la acest scor, dar prin ce am arătat în teren am dovedit că suntem o echipă bună. Multă muncă și seriozitate la antrenament, acesta este secretul. Nu ne gândim la alte echipe, ne facem jocul meci de meci și vedem la final unde ne clasăm”, a spus mijlocașul de 19 ani.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova se deplasează la Voluntari, pentru duelul cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. Acesta este programat vineri, 18 martie, la 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT